Отборите от столицата по време на комунизма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Отборите от столицата по време на комунизма

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 20:20

Teo написа:
damyanov1963 написа:Чорбарите са прави, че Левски е отбора на всички власти, защото е играл напролет в евротурнирите и при комунистите и при демократите. А те чорбарчетата са си само отборче на комунистите, защото след тях не са виждали какво е то Европа през пролетта. За това Левски е отбора на народа, защото всички власти поизлизат от него :!: :idea: :mrgreen:

Дамянов... кажи кой плака пред кабинета на БКП след оня мач 1985 година да сменят името на ЦСКА със Средец.. :lol: :lol: :idea: :idea:
Давам жокер... бил е Доносник .. :arrow:

Никога не съм бил пред кабинета на БКП за да знам кой какво е правил. Явно на теб там ти е била професията, да слухтиш кой какво прави, за това ти може да кажеш. Аз само ще ти кажа какви бяха последствията за двата отбора. За Левски - наказани да не играят футбол до живот - Сираков, Николов, Спасов, Михайлов, Велев(основните играчи на Левски и националния отбор), провален трансфер на Емо Спасов в Порто, отнемане на шампионската титла и участието в КЕШ, и това след като Левски е станал 2 пъти подред шампион, отстранил е два пъти подред Щутгарт(втория път, като шампион на Германия), бил е 7 пъти подред ЦСКА и е спечелил първия требъл в България.
За ЦСКА - наказан до живот - 19 годишният, никому неизвестен тогава Христо Стоичков(след години той горкия така плюваше Милко Балев, че не е знаел кой наказва :lol: ), отнемане купата на България и съответно участието в турнира за КНК.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 дек 2014 20:25

stpehenhunt11 написа:Интересно ми е най-малкото защото не съм живял по време на комунизма защо във всички комунистически държави най-добрите отбори са от столицата ЦСКА , Левски , Динамо Москва, ЦСКА Москва , Спартак, Стяуа , Динамо Букурещ , Левадия Талин , Сконто Рига , Легия Варшава , Славия и Спарта Прага , а в западните държави точно обратното - Байерн , Борусия , Ман Юн, Ливърпул , Сент Етиен , Реймс , Марсилия , изключение прави Аякс в Холандия

Големите клубове се формират в големите градове, защото тези градове предоставят необходимите демографски и икономически условия. И няма значение дали полисите са столици или не, дали в страната цари демокрация, тоталитаризъм, капитализъм, будизъм или повсеместен онанизъм.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 дек 2014 20:33

Хайде де, не се ли сещате 8-) Или може би ви е срам да си признаете 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 дек 2014 20:34

Rafa написа:Кой български отбор чества годишнината си на рождената дата на Карл Маркс :?: :?: :?: Даже и жокер няма да ви дам 8-)

Да не би да става дума за едно четирибуквие (защото това не е абревиатура), което използва стадиона в Борисовата градина (или Парка на свободата по тяхному), заграбен навремето от "АС-23"?!... :roll:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 дек 2014 20:37, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 дек 2014 20:35

Rafa написа:Хайде де, не се ли сещате 8-) Или може би ви е срам да си признаете 8-)

ЦСКА :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 20:36

Teo написа:
damyanov1963 написа:Чорбарите са прави, че Левски е отбора на всички власти, защото е играл напролет в евротурнирите и при комунистите и при демократите. А те чорбарчетата са си само отборче на комунистите, защото след тях не са виждали какво е то Европа през пролетта. За това Левски е отбора на народа, защото всички власти поизлизат от него :!: :idea: :mrgreen:

Дамянов... кажи кой плака пред кабинета на БКП след оня мач 1985 година да сменят името на ЦСКА със Средец.. :lol: :lol: :idea: :idea:
Давам жокер... бил е Доносник .. :arrow:

Тео, ти освен мифки, къртиш и жакузита, вервай ми!
Кабинетът на БКП....Ахахахахаха :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 дек 2014 20:36

За всички недоносени, невръстни и недоучени - по времето на соца това, което пишат много от вас, можеше - при добро желание и висок праг на гнусливост, да се прочете само по стените на кенефите. Защо такива послания, писани преди с пръст по стената, сега се радват на такава публичност - питам и отговор не чакам.
Не е лошо модераторите добре да претърсят форума - на много хора не им е приятен фактът, че в него вони на казармен кенеф от 60-те години, а повечето, които пръскат този аромат, тогава не са били и планирани ...Та ги питам - защо гледате във вчерашния ден и ровите кое ла..но е по-миризливо? Да не би защото и без вчерашното, и без ла..ното днешният ден да ви е празен и стерилен?
Последна промяна от Странджата на 29 дек 2014 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 дек 2014 20:37

ЕМИЛ написа:
Rafa написа:Хайде де, не се ли сещате 8-) Или може би ви е срам да си признаете 8-)

ЦСКА :lol:

Защо не ръкопляскате :?: Имаме човек, познал верният отговор :)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 дек 2014 20:40

Captain Stottlemeyer написа:
Rafa написа:Кой български отбор чества годишнината си на рождената дата на Карл Маркс :?: :?: :?: Даже и жокер няма да ви дам 8-)

Да не би да става дума за едно четирибуквие (защото това не е абревиатура), което използва стадиона в Борисовата градина (или Парка на свободата по тяхному), заграбен навремето от "АС-23"?!... :roll:

Ами не знам на кого са наследници, ама АС 23 е създаден на 28-ми Октомври, а те празнуват годишнините си заедно с Карл Маркс на 5-ти Май :) Не знам защо така :lol: Какво общо има Карл Маркс с царските офицери, също не ми става ясно :lol: Орисия, какво да го правиш 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 дек 2014 20:44

Rafa написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Ами не знам на кого са наследници, ама АС 23 е създаден на 28-ми Октомври, а те празнуват годишнините си заедно с Карл Маркс на 5-ти Май :) Не знам защо така :lol: Какво общо има Карл Маркс с царските офицери, също не ми става ясно :lol:

Просто царските офицери са били разстреляни по марксистки - елементарно, Уотсън! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”