Hellkeeper написа:
Става дума за ситуацията преди гола на Милито, в която бе свирена несъществуваща засада пак на Милито и при която оставаше сам срещу вратаря и не се знаеше дали няма да е гол (а доста често, тези ситуации завършват с гол на Милито). Също не споменавате и за ситуацията (пак я има в клипа), в която се дава измислен фаул на Ето'о, а такъв няма и пак не се знаеше как щеше да завърши атаката на Интер. И стигаме до реванша ... Така като чета и там са ви ощетили. С кое? С голът на Пике, който е доста спорен и повторенията го доказват. Или може би с пресиления червен картон (втори жълт) на Тиаго Мота? А колкото до отменения гол - за игра с ръка не се ли даваше нарушение? Е то за Барса явно не се - справка мачът с Челси, голът на Меси, срещу Депортиво и пак Меси в мача с Реал за ШЛ...
А да, щях да забравя. В Милано, сигурно и при симулацията на Меси в 6-тата минута бяхте ощетени? Или пък когато същия този меси изби зъба на Майкон? Та би ли ми казал, дали щяхте да се считате за ощетени, ако въпросните ситуации се бяха развили в другата посока?
Да, засада няма, но няма как да знаем дали гол щеше да има! Такива ситуации има във всеки мач и за двата отбора! Ето пресен пример от тази вечер: На Сосиедад им бяха спрени 2 атаки поради несъществуващи засади, после на нас ни отмениха редовен гол, също поради несъществуваща засада! Това се случва постояно. Но е странно, когато се обръща внимание САМО на реферските грешки в ПОЛЗА на Барселона, а никога нищо не се казва за тези във ВРЕДА на Барселона! - аз върху това исках да акцентирам! Иначе ако тръгне да се гледа всеки мач под лупа... леле-мале. Кеф ти сбъркани тъчове, кеф ти корнери дадени като аутове и обратното, кеф ти сбъркани ситуации със засади и тн...
Играта с ръка... знаеш, че там е по преценка на рефера! Да Яя Туре игра с ръка, но ръката му НЕ бе отделена от тялото, а бе ПРЕД стомаха му!!! Т.е. дали щеше да срещне ръката или стомаха му... топката все щеше да се спре и да стане владение на Туре! Т.е. ако има някакъв умисъл той е играча да си предпази стомаха, а не да печели предимство! - не знам за теб, но за мен има огромна разлика!
А колкото до избитите зъби на Майкон... той си го заслужаваше! Само не ми казвай, че той винаги играе много чисто, без да извърши нито едно грубо нарушение! В крайна сметка подобен тип контузии се случват постояно и почти винаги са без умисъл (спомни си световното в ЮАР - в първите 2 мача на Испания бяха избити половината зъби на Пике)! Нали не смяташ, че играчи от ранга на Меси се опитват нарочно да контузят съперника си?!