vaskonti написа:Същият този "мързел" имаше най-много пробягани километри средно на мач през първата си година в Манчестър, а тогав в отбора бяха изключително "дейните" и подвижни Тевез и Роналдо, а Руни няма да го споменавам! Това е официалната статистика, а твоето "компетентно" мнение служи само за едно нещо - за нищо!
Знам че е Бербатов е царя на статистиката. На статистика го докарва най-добрия, на практика - един статист. Виж довечера дали ще излезе титуляр. Виж по-важните мачове на Юнайтед дали е титуляр. Смяташ ли че един треньор като САФ, ако има такъв "велик" играч, какъвто го изкарвате ще го остави резерва? Много пъти вече Бербатов се е доказал , че не става за големи и важни мачове. Вкарва на мижитурките. Особено видно беше това в националния. И все някой му пречеше. Не може да изпъкне с таланта си. В националния 3 коня само теглели. В МЮ първо Роналдо (благодарение на когото стана за първи път в живота си шампион), после Тевез, после Рууни му пречеха. Когато изчезна всякаква конкуренция и дойде време да се докаже - дойде едно 19 годишно момче, закова го на пейката и му показа къде му е мястото.
П.П.На надувкото няма смисъл да му обяснявам каквото и да било, защото ще трябва да използвам думата "психопат" и имам подозренията, че ще си извади отновно кенефните похвати и ще ме обвини, че съм я употребил необективно.