Не баш ! ...

Ako Хитлер можеше да види от какви "чистокръвни арийци" е изграден днес националния отбор на Германия, щеше да се обърне в гроба !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aguias написа:На Нани кой му е майчиния език ?? Първо мисли после пиши глупости на Йозил кой му е майчиния език на Гьоте ли???![]()
Pichichi написа:Пишете глупости според мен. Без да съм фен на немския нац. отбор не мисля че има
нещо некоректно в това играчи израстнали в школи в Германия живеещи в тази страна а
доста от тях дори родени в Германия да играят за немския нац. отбор. Значи ти не виждаш
проблем в това че Л.Нани и Роландо примерно играят за Португалия но разлика няма м/у
тях и Шахин,Йозил и другите играчи в нац. отбор на Германия които имат корени от други
народности. Какво да кажем за бразилеца Пепе или пък за Деко примерно !!!
aguias написа:Не знаех че Германия е владяла Турция е била колония![]()
. Обясни ми домакински мач на Германия на когото" гостуващата турска публика "е в повече имали го по света този цирк??
![]()
Alexx написа:Има разлика между негрите Коул,Дефоу,Джонсън и други които играят за Англия и турците за Германия. Първо негрите идват от африканските колонии,а турците от Турция. Хората в бившите колонии понятието нация е съвсем различно от това което се влага в Европа
Nask0 написа:Марио Балотели италианец ли е? Ашли Коул англичанин ли е? А френския отбор да не би да са само французи? Мога да дам още десетки примери. Не знам защо всички се захващат с бундестима.
MCMXIII написа:Alexx написа:Има разлика между негрите Коул,Дефоу,Джонсън и други които играят за Англия и турците за Германия. Първо негрите идват от африканските колонии,а турците от Турция. Хората в бившите колонии понятието нация е съвсем различно от това което се влага в Европа
Обясни на всички нас невежите, кога Йозил е дошъл в Германия. Преди година, две , пет или десет?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта