Аз не знам защо някои още свързват швейцарците само със зимните спортове.
П.П. Иначе е вярно, че Италия има 4 световни титли, но две от тях са през далечните 1934 г. и 1938 г., когато и световните първенства са били в доста "камерен" формат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:
Аз не знам защо някои още свързват швейцарците само със зимните спортове.Да не говорим, че винаги в предварителните групи има изненади и винаги Италия стартира трудно ......
П.П. Иначе е вярно, че Италия има 4 световни титли, но две от тях са през далечните 1934 г. и 1938 г., когато и световните първенства са били в доста "камерен" формат.
acmilan написа:niki87 написа:acmilan написа:Ники,то видеото не съществува,бе,колега,може би мафията го изтриИначе скуадра адзура е най-великият европейски национален отбор и само Германия може да й бъде сериозен противник на Континента,макар че винаги е подобаващо напляскан За тези,които имат Италия за съдийски отбор-припомнете си мача с Южна Корея през 2002 г.
Видеото е оправено. Малка справка-6 титли за Германия(3 световни и 3 европейски) и 5 за Италия(4 световни и 1 европейска).....6 е повече от 5...нали
По тази логика дай всички да сме за Реал Мадрид.Италия е по-голям отбор от Германия заради световните титли,размазващото превъзходство в преките мачове,за отделните футболисти да не говорим.Така че,Дойчлянд юбералес е номер 2 на контитента Зиг хайл(няма е,бъзикам се)
acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де
acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де
Captain Stottlemeyer написа:acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де
Обръщаш се към колегата, но все пак аз ще си позволя да те попитам: Да си чувал случайно за Джалма Сантос?
niki87 написа:acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де
Ама не ебил европейски шампион,и не е бил световен шампион и като треньор,и не му викат Кайзер,и не е печелил 2 пъти златната топка,и не е печелил Купата на Уефа...да продължавам ли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта