Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Само ми е интересно в тази Английска висша лига къде са англичаните.
castiel написа:гражданин от село написа:Само ми е интересно в тази Английска висша лига къде са англичаните.
Джон Тери и Джо Харт , по един в отбор стигат![]()
![]()
![]()
А иначе по темата няма спор , Жозе е един от най-добрите треньори в момента , но много хора /включително и аз/ не го харесват , заради наглият му характер и късата памет![]()
castiel написа:гражданин от село написа:Само ми е интересно в тази Английска висша лига къде са англичаните.
Джон Тери и Джо Харт , по един в отбор стигат![]()
![]()
![]()
А иначе по темата няма спор , Жозе е един от най-добрите треньори в момента , но много хора /включително и аз/ не го харесват , заради наглият му характер и късата памет![]()
bultras4e написа:Жозето е Стойчо Младенов в световен мащабКогато спечели (независимо как) си е само и чисто негова заслуга,но когато загуби се започва - съдията,ФА,УЕФА,ФИФА,директиви,19-ти век,ООН и не на последно място , играчите. Когато беше треньор на Реал , при всяка загуба обвиняваше някой или по няколко от играчите , което е...нз.
CSKA69 написа:bultras4e написа:Жозето е Стойчо Младенов в световен мащабКогато спечели (независимо как) си е само и чисто негова заслуга,но когато загуби се започва - съдията,ФА,УЕФА,ФИФА,директиви,19-ти век,ООН и не на последно място , играчите. Когато беше треньор на Реал , при всяка загуба обвиняваше някой или по няколко от играчите , което е...нз.
Доста добро сравнение! Стойчо Младенов завършва кариерата си като играч и започва треньорската си такава именно в ПортугалияОбаче наш Стойчо е доста далеч в тактическо отношение от Моуриньо, тук сравнения не може да има - иначе надъхване на отбора, сплотяване на колектив, борба до последно на всички фронтове - това го е научил..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта