Урни за жребия на СП 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
allez_les_blues
- Контакти:
Re: Урни за жребия на СП 2014
Няма никакво значение какви са урните, тъй като световният шампион е ясен от сега- СКУАДРА АДЗУРА ще спечели пета световна титла, насред дива, изостанала Бразилия. КАЗАХ!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
James Beattie
За мен, това е първото "безлично" Световно първенство. Досега, имах поне по 1 отбор, който да подкрепям на предишните финали. Играчите, с които съм израстнал, вече спират с футбола. Единствено, Нова Зеландия ми беше надеждата за СП 2014, но отпаднаха от Мексико, в плейофа. Те и Мексико са едни вече ... няма го Харед Борхети, Хорхе Кампос... Тръпката към Световно, Европейски, ШЛ, ЛЕ , ми е вече по-малка от тръпката, с която гледам "Дързост и красота". За сега, гледам , чат-пат ЛЕ, защото оня на Тотнъм пуска Брад Фрийдъл да варди и Джърмейн Дефоу, на тези мачове. Хубаво е, че ги има игрите CM, FM, FIFA, TCM , за да си играя и да си припомням старите , славни времена с яките футболисти 
- olympic teteven
- Контакти:
Нямам силно изявен фаворит, но все пак ще подкрепям комшиите - Гърция, Босна и Хърватска. Струва ми се дори, че Босна има сили да обърка нечии и други сметки и им желая успех 
Най-много ще стискам палци на Германия, Русия, Италия, Хърватия, Швейцария и Япония. Холандия, Корея, Гърция и Босна също донякъде са ми симпатични, но зависи срещу кого ще играят. Останалите да отпадат възможно най-рано. 
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
James Beattie
A.... всъщност, все още има от моите играчи
Ще стискам палци за Автстралия - Лукас Нийл, Тим Кейхил , Марк Шварцер , Джеймс Холънд, Марк Брешиано,и Брет Емертон. Също така и за умразните ми като нация "САЩ". На футболният терен, обаче, имам доста любимци от там. Тим Хауърд, ДаМаркъс Бийзли, Карлос Боканегра , Клинт Демпси, Лендън Донован. Айде, и Англия ще подкрепя, въпреки, че останаха само утрепки там 
- Udoji90
- Контакти:
Както винаги, аз съм си за Испания. Имам си обаче и предпочитани отбори от другите континенти: от Азия - Япония, от Африка - Кот д'Ивоар и Камерун (всъщност почти няма африкански отбор, който да не ми е симпатичен - не само от тези 5, а и по принцип), от Северна Америка - Хондурас, от Южна - Еквадор и Уругвай. Ако се задълбоча в Европа, бих се изкефил да се представят силно Франция, Холандия, Босна или Русия. Може би някъде по-назад трябваше да вметна Австралия - винаги са ми изглеждали приятен отбор.
Ако трябва да си избера 3 отбора, биха били Испания, Кот д'Ивоар и Япония, като последните 2 са ми на кантар един спрямо друг. При всяко положение на първо място са ми La Furia Roja. Струва ми се, че при тях има някакво пренасищане, и смятам, че няма да защитят титлата си (всъщност така смятах и за последното ЕП - дано и сега да сгреша). Все пак се надявам да продължат напред поне толкова, колкото да скъсат нервичките на хейтърите, които само чакат издънка на иберийците.
Иначе основни фаворити ми се виждат най-вече Бразилия и Германия, но има още поне половин дузина отбори, които да се намесят в битката за титлата. Интересно ми е как ще се представят Колумбия, Белгия, Босна, които прогресират доста напоследък. И определено се надявам да пробие някой африкански отбор - ще се радвам много най-после тим от този континент да влезе в четворката.
Ако трябва да си избера 3 отбора, биха били Испания, Кот д'Ивоар и Япония, като последните 2 са ми на кантар един спрямо друг. При всяко положение на първо място са ми La Furia Roja. Струва ми се, че при тях има някакво пренасищане, и смятам, че няма да защитят титлата си (всъщност така смятах и за последното ЕП - дано и сега да сгреша). Все пак се надявам да продължат напред поне толкова, колкото да скъсат нервичките на хейтърите, които само чакат издънка на иберийците.
Иначе основни фаворити ми се виждат най-вече Бразилия и Германия, но има още поне половин дузина отбори, които да се намесят в битката за титлата. Интересно ми е как ще се представят Колумбия, Белгия, Босна, които прогресират доста напоследък. И определено се надявам да пробие някой африкански отбор - ще се радвам много най-после тим от този континент да влезе в четворката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Като часове българско време кога горе-долу ще са мачовете на първенството?
- olympic teteven
- Контакти:
Приятната изненада на турнира е Босна! Колумбия трудно бих си ги представил да сътворят нещо запомнящо се. Не че нямат потенциал. Те и на САЩ'94 бяха спрягани дори за един от фаворитите на Мондиала. Но детински грешки ги провалиха. Латиноамериканския манталитет ще заговори и този път.
Така че Босна се надявам да ги посрещнат на летището в Сараево, както нашите национали преди 19 години.
Така че Босна се надявам да ги посрещнат на летището в Сараево, както нашите национали преди 19 години.
- Red thunderstorm
allez_les_blues написа:Няма никакво значение какви са урните, тъй като световният шампион е ясен от сега- СКУАДРА АДЗУРА ще спечели пета световна титла, насред дива, изостанала Бразилия. КАЗАХ!
Дано насред "дивата" и "изостанала", особено във футболно отношение
- olympic teteven
- Контакти:
Svetlio написа:Като часове българско време кога горе-долу ще са мачовете на първенството?
Като на САЩ'94. Не мога да ти кажа с точност, но долу-горе в този порядък