Аз лично бях на мача вчера и ще ви кажа какво видях!Видях една окуцяла отвсякъде Италия,която явно като нас и те в момента се мъчат с трици маймуни да ловят.Очаквах,че няма да са силата,която предполага това име,имайки предвид липсите в отбора,ама те вчера сериозно ме изненадаха.И на този фон нашите да добутат до 0:0 си е някаква утеха,а?

Сега за нашите какво да кажем.Един не умрял,ами направо погребан от страх треньор,който с тази защитна игра незнам колко години назад ни връща.Един колеблив Иванков,който трябва една тренировка само начални удари да повтаря,та докато спре да я праща в трибуните.Железни Ж.Миланов и Тунчев.Плачевен Вагнер(незнам защо това момче е викан в национала),както и И.Иванов на неговото място,който на няколко пъти окъка работата по неговия фланг,но личеше че се пиняви поне момчето.Стабилен Стилян,явно е във форма в момента.Бореше се гонеше до последно топката,връщаше се.Активен Велизар,нправи всичко по силите си,за съжаление явно не много.Перфектен Мартин Петров,който за пореден път доказа,че е полувин отбор.Аз,дето бях на стадиона,пак не успявах да видя кога успяваше да премине от едно крило на другото и обратно.Няма какво да го коментираме-Перфектен.За Барби специално мога да кажа,че ми допадна играта му с глава.Евалата му,че свали поне 20 топки на Иванков,за съжаление намаше кой да ги отиграе зад него(нали МАРКОВ).И Благо!Какво да си кажа за това момче!Не ми харесва и това е,макар да трябва да призная,че вчера се бори много и беше активен цял мач.Лично на мен не ми допада,бавничък,няма поглед поне за продължение на атаката иначе е мощен и на едно-едно другия почти няма шанс да му вземе топката.
Като цяло играта ни лесно се разгадава,което е лошото.Аз,простия запалянко,успях до 20 мин.да разбера как ще караме,камо ли Липи и щаба на жабарчетата.Много цъкане отзад и постоянно забавяне на изнасянето на топката,все се търси Иванков като стане напечено,а той търси тъча или Берба,който разбира се,взема първа топка с глава и няма кой да отиграе и тя вече е в Канаваро.И така през по-голямата част от мача.Някакви епизодични и по резки атаки и то от страна на Марто,ами ако го няма.......

.
Адски се издразних и на факта,че за цял мач нашия мил треньор направи 1(ЕДНА) смяна (не броя тази на Попов тя беше в 90 мин.) и то принудителна.Личеше си,че сме излезли за равен,колко беше доволвн Пламката после:"Една точка!!МНого важна!"

.
Мое мнение е,че ако продължаваме с това пораженческо разсъждение и се радваме когато Италия не е с много от титулярите та ние да измъкнем точката,няма да я добутаме много напред.А и тази защитна игра....
П.П. Много ми хареса как Ж.МИланов надскочи Л.Тони,за една топка.

Явно може!Трябва само повече хъс,желание,българси дух с националната фанелка и....кадърен треньор!
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!!!