Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.
Ако Левски не отстрани Жилина, то ще е само заради напрежението което всяваме всички ние!
САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ
Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!
Аз съм с тях дано бият тук в България Жилина , УСПЕХ !
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
k_oleto написа:Еййййй, баси малоумниците сте! Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.
Ако Левски не отстрани Жилина, то ще е само заради напрежението което всяваме всички ние!
Този форум който е пуснат за "феновете" е безмислен! Тук все повече идиоти влизат...
Talic написа:Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!
Не, просто ми се иска да спрем с простащината
Син терор заебиги свинете. Това е омразата. За това за свинете да го духат.
k_oleto написа:Еййййй, баси малоумниците сте! Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.
k_oleto написа:Talic написа:Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!
Не, просто ми се иска да спрем с простащината
Евалата пич ! Призовавам феновете на Левски,да не нападат тези на Цска и обратно - феновете на Цска да не се заяждат с нас ! Поне не на тема ЕКТ ! В последните месеци се видя колко ни е зле положението и последното което трябва да правим е да се делим и да се псуваме ! Всичките ни съседи са пред нас на светлини години,а ние се мислим за голямата работа и седим и се храним - ЖАЛКА ГЛЕДКА

Bad Boy написа:Син терор заебиги свинете. Това е омразата. За това за свинете да го духат.
Така е брат и затова аз ще остана без коментар...
- nostradamus
- Контакти:
вижте какво пълнолетните,събирайте парички,че ще трябва да ходите на мачове на ЛЕВСКИ и през пролетта
Батков вън!
nostradamus написа:вижте какво пълнолетните,събирайте парички,че ще трябва да ходите на мачове на ЛЕВСКИ и през пролетта
Аз парите ги имам от сега само да стигнем до там

Нещастните прасета избиват комплекси и пускат по 10000 теми във форума на Левски, но според мен трябва да ги оставим и да им гледаме жалката картинка и само да им се смеем

Върни се в “Футбол - България”