Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Липсва ли ви излъчването на първенството по ТВ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2012 10:30

На мен честно казано въобще не ми липсва. Не мога да си го обясня точно защо това е така. Според мен бг футбол е мъртъв или ако не мъртъв, то поне е в будна кома. Любимият ми отбор ЦСКА е превърнат в някакво цирково дружество и перачница за пари на някаква мафиотска структура, занимаваща се с боклука в София. В същото време премиерът си мълчи и се прави на много стриктен- не можел да се меси. Цяла Б-я видя, че той се меси за щяло и нещяло в тая държава, но за ЦСКА не можел. И същите тея хора са назначени от държавата и в частност от общините да чистят боклука ни. Ето в каква държава живеем. Държавата на абсурдите, в която само от време на време, когато му отърва, излиза големият супермен уж за да въдвори някакъв изкуствен ред, да въдвори уж някакво изкуствено статукво. Така ли са нещата всъщност в нашата Б-я???
От друга страна чета за някакви отборчета като Ботев Враца, където дошли някакви италианци, ама какви са тия италианци и с каква цел са дошли вие смятайте??? Етър Велико Търново там пък некви турци, пък махнали Цанко, пък после го оставили. Един дявол знае как се издържат отбори като Миньор, Славия, Монтана и т.н. Всъщност за първите два тима знаем как процедират и колко финно изпълняват мотото на А РФГ "Загорка- истински футбол, честен футбол".
Така че какво да ми липсва бг футбол??? Даже ми е по-добре сега като не ги дават, щото мога спокойно да си гледам Висшата лига на Англия. Тъжно е това, което пиша, но това е самата истина. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Мнениеот NIKSANA » 17 сеп 2012 10:47

на мен ми липсва!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 17 сеп 2012 10:52

Няма по-хубаво от това да отидеш и да подкрепят отбора си Няма значение дали е гранд когато си на стадиона Е ТАМ Е ТРЪПКАТА ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 сеп 2012 10:53

На мене ми липсва най-вече това, че не мога да гледам мачовете на любимия си отбор Левски. Хората от столицата могат и на живо да ходят поне в домакинствата, но за останалите единственият ни шанс е телевизора. Смятам, че всеки фен, без значение на кой отбор, го интересува какво правят любимците му, но това няма как да го разбере на 100% само от статии по медиите и 2-3 снимки. Аз например нямам и идея как играят футболистите на Левски, а единствената ми информация са изказванията след мача и репортажа от него като суха статистика. Тъй че трябва мачовете да започнат да се излъчват възможно най-бързо!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 сеп 2012 10:57

Липсва ми, и то много. Понякога нямам възможност да отида на стадиона, така че ми се иска поне по ТВ да мога да гледам мачовете на ЦСКА. Двубоите на конкурентите също са ми интересни и по принцип ги следя, но сега нямам тази възможност.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 сеп 2012 11:01

Определено ми липсва! Друго си е да гледаш някое дерби мач от нашата А група!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2012 11:02

Е какво толкова ви липсва тая палодия бе??? То това футбол ли е?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 сеп 2012 11:03

По никакъв начин... като си представя, че говориха за спиране на излъчване на другите първенства заради нашето... ужс...
[center]Изображение[/center]

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 17 сеп 2012 11:06

Изобщо не ми липсва!!!Даже се радвам,че не го излъчват,защото ако знам,че дават мач ще се изкуша да го гледам и после дълбоко да съжалявам,че съм си изгубил близо 2 часа да гледам некачествен футбол.

Върни се в “Футбол - България”