Четвърфиналистите за Купата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Четвърфиналистите за Купата
Дънната риба , ако иска да и се падне Созоплето , да праща великия мислител на жребьето !
Като чета коментарите на Тео и се сещам за сини щампиони, купата е синя и как Кубрат размазва Кличко. Млъкни, момче, млъкни.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
sin4ec написа:гражданин от село написа:А, жребия дали няма да е дирижиран?
Аз го дирижирах вече: ЦСКА–ЛЕВСКИ, на Армията!
Зорлем се врете между шамарите ! Интересни същества сте !
sin4ec написа:Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур!
Стига бе човек, нямам сърце за такива мачове...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:sin4ec написа:Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур!
Стига бе човек, нямам сърце за такива мачове...
Ясно е от преди два месеца, финалът е на 25,05,2016г. ст.Васил Левски
СиняВарна написа:Teo написа:За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира!![]()
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!
Радвам се, че си толкова надъханпожелавам си ви попринцип на финал, но се съмнявам да стигнете до там
щом искаш, нека да е 1/4 финал
а вашите лъвове са си просто едни котенца...
Друго си е да имаш в състава си Пацо "Тигъра"!
Къде го запряхте този дзвер бе?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:СиняВарна написа:Teo написа:За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира!![]()
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!
Радвам се, че си толкова надъханпожелавам си ви попринцип на финал, но се съмнявам да стигнете до там
Друго си е да имаш в състава си Пацо "Тигъра"!![]()
В Ботошани .
ЕМИЛ написа:russia написа:СиняВарна написа:Teo написа:За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира!![]()
Друго си е да имаш в състава си Пацо "Тигъра"!![]()
В Ботошани .
Ами той си беше ботушарче, така че...ходи му да е там!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Не знам дали ще ни се падне Левски и докъде ще стигнем, знам само, че не искам в никакъв случай да ни се пада Литекс... после ще слушаме глупости месеци наред, независимо кой бие. Върви обяснявай, че нямаш сестра...
dafquezz написа:Не знам дали ще ни се падне Левски и докъде ще стигнем, знам само, че не искам в никакъв случай да ни се пада Литекс... после ще слушаме глупости месеци наред, независимо кой бие. Върви обяснявай, че нямаш сестра...
Вие имате сестра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Върни се в “Футбол - България”