За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЗА или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Мнениеот 1982 » 12 апр 2015 20:22

Кашчей написа:
Те не знаят кой Ботев са подкрепяли 12 години :mrgreen:

Много просто - който Ботев бие, него подкрепят. Като фалира и тоя, понеже натам е тръгнал и трупа нови дългове, ще си "съживят" някой нов Ботев .... "незакрит" от 1415-а година.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2015 20:24

1982 написа:
veselinsk написа:Нямам намерение да ти го списвам тук, ако имаш интерес си го намери в интернет. С очертаващия ви се фалит даже ти препоръчвам да го потърсиш и прочетеш :)

Не искам нищо да търся, знам перфектно цялата врътка и шашма, която направихте, а тея зле съшити съчинения няма как да ми минат.

Не желая ЦСКА да минава по вашия "чист" път. Чисто се почва от окръжните.

Само че тогава отборът е нов и не би трябвало да претендира за историята на закрития, а точно това много трудно се приема от феновете, не само у нас.
Фиорентина е жив пример за това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 апр 2015 20:25

На русенския професор ще му кажа че престъпник е този който е осъден,а доколкото знам Томов е оправдан.Ако дунавският многознайко има някакви компроментиращи материали срещу Томов да сезира Прокуратурата,ако няма значи е един обикновен анонимен клеветник.Колкото до това къде ще играят ЦСКА и Левски,ще покаже бъдещето,а не разни форумни герои,но където и да играят историята и феновете им не може никой да барне,това ще си остане вечно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 апр 2015 20:25

Кашчей написа:
Само че тогава отборът е нов и не би трябвало да претендира за историята на закрития, а точно това много трудно се приема от феновете, не само у нас.
Фиорентина е жив пример за това.

Нов е, ама по-добре отколкото да е Велбъжд или Металик. И да го прекръстиш. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2015 20:26

Кашчей написа:И какво лошо има във В група? Да не би преди 101 години да са ви дали пожизнен абонамент за А група, та да не можете да поритате и другаде?

Безкрайно ми е любопитно, как само на вас и ЦСКА ви разрешават да разсрочвате един и същи дълг няколко пъти, като той става все по-голям-това не означава ли, че не го обслужвате?!

Ти знаеш ли за дело в УЕФА срещу Левски за неплатени суми ?
diplomat написа:Вие и Лц плюете без доказателства, ама нещо не ви чувам да негодувате тогава. :mrgreen:

Аз не ги плюя.
Последна промяна от Eminem на 12 апр 2015 20:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 12 апр 2015 20:26

1982 написа:
Не искам нищо да търся, знам перфектно цялата врътка и шашма, която направихте, а тея зле съшити съчинения няма как да ми минат.

Не желая ЦСКА да минава по вашия "чист" път. Чисто се почва от окръжните.

Да бе, гледам те и във форума на ЦСКА как знаеш всичко и всичко ти е ясно. Най-вече жената на чичо ти Гошо :)
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 апр 2015 20:27

Ако трябва да сравняваме възможността за В група или А окръжна с перспективата да се повторят последните 2-3 сезона като финансовите проблеми се задълбочават категорично бих предпочел първото.
Въпросът е обаче има ли трети вариант. Има, но за да се осъществи трябва да се случат 2 неща:
1) Да се създаде и утвърди нов модел на финансиране на клубовете, в който да се изключи ролята на силния човек, финансовия благодетел и т.н. Пари да се събират само от фенове, от спонсори, от ТВ права, държавата и общината да помагат финансово при издръжката на школите и базите.
2) Конкретно Левски и ЦСКА да унищожат до основи и изградят наново цялата вътрешна управленска структура и мрежа от контакти: от чистачките, до мениджърите, агентите и адвокатите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2015 20:28

peliforewer написа:На русенския професор ще му кажа че престъпник е този който е осъден,а доколкото знам Томов е оправдан.Ако дунавският многознайко има някакви компроментиращи материали срещу Томов да сезира Прокуратурата,ако няма значи е един обикновен анонимен клеветник.Колкото до това къде ще играят ЦСКА и Левски,ще покаже бъдещето,а не разни форумни герои,но където и да играят историята и феновете им не може никой да барне,това ще си остане вечно.

Сега, пред всички тук пусни моят пост, в който съм написал, че Томов е престъпник, а не само мошеник и лъжец!
Ако не го направиш, към теб ще се обръщам вече само с Лъжецо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2015 20:29

Eminem написа:
Кашчей написа:И какво лошо има във В група? Да не би преди 101 години да са ви дали пожизнен абонамент за А група, та да не можете да поритате и другаде?

Безкрайно ми е любопитно, как само на вас и ЦСКА ви разрешават да разсрочвате един и същи дълг няколко пъти, като той става все по-голям-това не означава ли, че не го обслужвате?!

diplomat написа:Вие и Лц плюете без доказателства, ама нещо не ви чувам да негодувате тогава. :mrgreen:

Аз не ги плюя.

Ти да не искаш НАП да завежда дело във ФИФА или УЕФА?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2015 20:31

Кашчей написа:
Eminem написа:

Аз не ги плюя.

Ти да не искаш НАП да завежда дело във ФИФА или УЕФА?!?

Ами ъъъъъ, ааааа, ъъъъъъъ да си чул, че футболисти могат да заведат дело в УЕФА и ФИФА ? Хайде кажи такова дело срещу Левски. Към НАП всичко е точно, но проблемо.

Върни се в “Футбол - България”