Киро Параходаааааа...Комплексиран идиот.
Скоро и патриотчетата ще го разкрият заедно с отборчето му.
Грозна история: Домусчиев скача на журналист
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tIa-UnzTuX0[/youtube]
Сами преценете...
Сами преценете...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- batmanlevski
- Контакти:
нали всички журналисти са лизегъзци на лудогорец и домуса,ако трябва да ги бие да ги бие ,нали им плаща и без това,ще търпят !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Тоя,Домусчиев, беше на едно полувреме от закриване на отбора, ако не си спомняте, но Везалов го върна в играта!
Сега тази седмица може да се случи същото, като ЦСКА и Стяуа му сипат с големия чирпак! Нали си спомняте какви ги говореше, че щял само да развива школата на Лудогорец ако не беше станал шампион в 12 без 5 !
Сега тази седмица може да се случи същото, като ЦСКА и Стяуа му сипат с големия чирпак! Нали си спомняте какви ги говореше, че щял само да развива школата на Лудогорец ако не беше станал шампион в 12 без 5 !
Клипчето по-горе казва всичко.....
try.stan написа:Принципно не му е работа на Домусчиев да дава наклон на коментаторите, освен ако не са служители на Лудогорец ТВ (ако имаше такава). Продал е правата на НОВА, и точка, спортната редакция на НОВА да си отговаря за коментаторите.
От друга страна, коментаторът на мача го спрях само след 3-4 минути, както и този на първия мач в Р-д. Може да е бил един и същ, нямам идея, само знам че адски ме дразнеше с безумно тъпия си коментар. Слушах коментара на Гонг с картината от Диема.
Правата ги продават УЕФА,а не Лудогорец. Малко си проверявайте инфото преди да пишете тъпотии.
И двете страни са криви. Не му прави чест на Домусчиев за постъпката, но Нова е, била е и ще си остане най-помиярската телевизия в родния ефир, заедно с Босфор ТВ, като техните псевдо коментатори са особено дразнещи с пристрастията си към английския футбол и в тях няма грам българщина. Когато и да ги затворят тези телевизии все ще е късно. Аз да си призная слушах мача по Дарик, че гърмеше и не смеех да пусна телевизора и компютъра, та не знам за какво точно иде реч, ама по Дарик коментаторите максимално ме изкефиха с овикването на Безяк и Мисиджан през второто полувреме.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Я виж ти
Вече и коментаторите взех да са му криви на Киро Гела. Този човек нещо много се е взел насериозно и си плаче цялата власт в държавата да го вземе насериозно и да го сполети това което го сплетя Г.Ганчев ! Едни 24 часа на топло много бързо ще го отрезвят и държавата да спре ОП за 4 млн.
Заради нарушение по ОП. Ще му се отрази много добре на този само забравил и...т !
Заради нарушение по ОП. Ще му се отрази много добре на този само забравил и...т !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
smart написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tIa-UnzTuX0[/youtube]
Сами преценете...
Какво повече се иска от един коментатор!
Никой не може да натрапва кауза на други хора нито да им вика небългари щото не се интересували от отбора му, така мисля аз!
Който се интересува от футбол и харесва Лудогорец хубаво, който не се интересува и не им следи мачовете не е небългарин, дори и тези
които ще подкрепят Стяуа и са подкрепили Лацио, всеки си има собствени интереси и предпочитания.
Който се интересува от футбол и харесва Лудогорец хубаво, който не се интересува и не им следи мачовете не е небългарин, дори и тези
които ще подкрепят Стяуа и са подкрепили Лацио, всеки си има собствени интереси и предпочитания.
Върни се в “Футбол - България”