Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА

Мнениеот Old_death » 25 юни 2015 22:31

damyanov1963 написа:
Old_death написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
RAYAN написа:Стига глупости. От цесекарите 20 процента са истински фенове на отбора си, останалите мразят Левски. Тези дето мразят Левски ще продължат да гледат мачовете от А група, стискайки палци за всеки противник на Левски.

Наистина ли вярваш в тия глупости?

Не са глупости и ще ти го докажа само с един от хилядите примери. Левски игра в ШЛ, а ЦСКА - не, на мача Левски - Барселона, и при двата гола на Барса от ст. Българска Армия имаше заря ;)

И тази ебавка трябва да означава,че 80% сме антилЕЕвскари :lol: !?Няма са споря,възпитан съм да отстъпвам на по-старите от мен!

Абе остави го тоя ! Веднъж той започнал да спори с една стена . Стената паднала . Знаеш ли защо ? Защото по умния винаги отстъпва !

Е защо, не беше ли верно това?
А коя агитка целуваше през сълзи отбора на Олимпия, когато се засякоха в една от бившите ССР?

Мале , ти наистина си изтрещял ! Много ми е интересно кога наша агитка е ходила в някоя от републиките . Явно е било по време на наш мач там . Абе спомням си един друг отбор как игра в бившите републики , но явно феновете на тоя отбор са късопаметни .Крайно време е да постъпя като стената . По умния винаги отстъпва !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 22:33

Megatron_69 написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
RAYAN написа:Стига глупости. От цесекарите 20 процента са истински фенове на отбора си, останалите мразят Левски. Тези дето мразят Левски ще продължат да гледат мачовете от А група, стискайки палци за всеки противник на Левски.

Наистина ли вярваш в тия глупости?

Не са глупости и ще ти го докажа само с един от хилядите примери. Левски игра в ШЛ, а ЦСКА - не, на мача Левски - Барселона, и при двата гола на Барса от ст. Българска Армия имаше заря ;)

Не се надценявай толкова ,а и вече сте Леефски-интересни сте само на себе си... :mrgreen:

Е, не съм съгласен, че сме интересни само на себе си, щото темите(а те не бяха една и две) за "Леевски" не бяха пуснати от левскари ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юни 2015 22:35

Що няма отговор "Дреме ми на к*ра"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 25 юни 2015 22:41

Аз лично гледам мачове от 1966г.Понеже оттогава съм цесекар и сам гледал всички възможни мачове както международни така и вътрешни на ЦСКА мога да кажа че въобще не ме брига А група и с удоволствие ще си гледамЦСКА във В а дай боже и в Б група директно. 8-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 22:41

Old_death написа:

Мале , ти наистина си изтрещял ! Много ми е интересно кога наша агитка е ходила в някоя от републиките . Явно е било по време на наш мач там . Абе спомням си един друг отбор как игра в бившите републики , но явно феновете на тоя отбор са късопаметни .Крайно време е да постъпя като стената . По умния винаги отстъпва ![/quote]
Еми явно си доста млад момче(да си жив и здрав), преди няколко години играхте мисля, че беше в Беларус, и когато отидохте там, се засякохте на летището с отбора на Олимпия, това го знаят по-старите ви фенове, не си го изсмуквам от пръста, тогава футболистите на Олимпия останаха втрещени от това, как може едни българи да се радват така на загубата на други българи. Вашите ги прегръщаха и целуваха, а ония се чудеха какво става.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 25 юни 2015 22:53

разбира се, че ще спадне и то чувствително. който твърди обратното да си свали очилата и да не се прави на дебил. няма нормален цесекар, който да шари и да гледа чуждите мачове. тези, които са си платили са поне неколко десетки хиляди. 4/5 от тех вече са се отказали. е това не е ли спад? :shock:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 25 юни 2015 23:01

damyanov1963 написа:
Old_death написа:

Мале , ти наистина си изтрещял ! Много ми е интересно кога наша агитка е ходила в някоя от републиките . Явно е било по време на наш мач там . Абе спомням си един друг отбор как игра в бившите републики , но явно феновете на тоя отбор са късопаметни .Крайно време е да постъпя като стената . По умния винаги отстъпва !

Еми явно си доста млад момче(да си жив и здрав), преди няколко години играхте мисля, че беше в Беларус, и когато отидохте там, се засякохте на летището с отбора на Олимпия, това го знаят по-старите ви фенове, не си го изсмуквам от пръста, тогава футболистите на Олимпия останаха втрещени от това, как може едни българи да се радват така на загубата на други българи. Вашите ги прегръщаха и целуваха, а ония се чудеха какво става.[/quote]

От по-близките примери и двата отбора са подкрепяли противници на наши отбори,и двамата пийте по една студена вода да се успокоите.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 25 юни 2015 23:06

Локо и ЦСКА повече се притесняват да не ги забравим,агитките ще са там,на едните повече на другите не чак толкова.

П.П. Гледам на небето,луната си е там :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 23:13

tomba написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:

Еми явно си доста млад момче(да си жив и здрав), преди няколко години играхте мисля, че беше в Беларус, и когато отидохте там, се засякохте на летището с отбора на Олимпия, това го знаят по-старите ви фенове, не си го изсмуквам от пръста, тогава футболистите на Олимпия останаха втрещени от това, как може едни българи да се радват така на загубата на други българи. Вашите ги прегръщаха и целуваха, а ония се чудеха какво става.

От по-близките примери и двата отбора са подкрепяли противници на наши отбори,и двамата пийте по една студена вода да се успокоите.[/quote]
Еее, една свястна приказка! Ама не с вода!
Айде НАЗДРАВЕ!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 25 юни 2015 23:38

Съдейки по графиката долу, дали ще спадне как мислите :lol: