Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот POPCORN » 15 апр 2011 22:10

NIKSANA написа:
stannn написа:Едно не мога да разбера. Играе се мач между Черноморец и Литекс. Какво общо има ЦСКА и дълговете които има. Може ли ми отговорите скъпи ми синьо дрешковци от Герена. Какво вас ви засяга това, че ЦСКА има дългове. Гледайте си отбора и не се занимавайте с ЦСКА. Като нямате какво да кажете по темата поне не я замацвайте както правите с всички теми които не са за Левски.

Сега по темата.

По принцип наказания не трябва да има ако мача се играе утре от 21:00. В случая Черноморец нямат вина за проблемите на енергото. Въпроса е дали ще се играе както е по правилник утре от 21:00 или пак ще измислят оправдание и ще го преместят за друга дата след мачовете за купата.

отговарям... колегата- фен на Славия обясни на попкорн, който каза, че ЦСКА непрекъснато го накзват.. че за най- големият им грях в българският футбол не са накзани - именно техните дългове.
при което аз за пръв път видях фен различен от Левскар да го пиша и го поздравих.. след, което попкорн скочи и т.н.

ми сравнение с някой отбори напоследък ЦСКА ги наказват за тия неща където са направили ,а д други не!Това имах впредвит!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 15 апр 2011 22:10

magichko написа:явно вече има отговор ...

Отборът на Литекс ще се прибере тази вечер в Ловеч. Мачът между Черноморец и Литекс бе прекратен в 15-та минута заради нарушено електроподаване към стадион „Лазур” в Бургас.

Непредвидената ситуация не спря отбора, воден от Любослав Пенев, да тръгне обратно към Ловеч, вместо да потърси алтернативен вариант.

Ей, тия наистина си направиха първенството тяхно. Играят си по техни правила, мачовете се провеждат, когато на тях им е удобно. Пълен таш*к.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 апр 2011 22:11

shotgun blues написа:е какво като са преместили мача за днес ,след като трябваше да се играе в понеделник вечерта до незнам си колко часа и после в сряда в София е не сме Англия ,напълно нормално го изместиха,нали Литекс игра 120 минути сряда после с ЦСКА след 3 дена ,сега понеделник и полсе сряда еми няма как да стане
щяха да преместят мача за днес който и отбор да беше

добре де ако си фен на Черноморец.. опитват се да вземат някоя точка то всякъде.. правиш си сметка.. имам 6 дена да тренирам отбора 1 ден възстановителна.. после статични положения .. неделя намалявам натоварването и тн..
и ти казват след 3 дни играеш.. имаш време.. оправяй се.. !? ЗАЩО? От къде на къде? Ами да дръгпнат мача в Неделя защо в петък? Да били равнопоставени с ЦСКА... е той ЦСКА не играе в петък?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 апр 2011 22:11

NIKSANA написа:отговарям... колегата- фен на Славия обясни на попкорн, който каза, че ЦСКА непрекъснато го накзват.. че за най- големият им грях в българският футбол не са накзани - именно техните дългове.
при което аз за пръв път видях фен различен от Левскар да го пиша и го поздравих.. след, което попкорн скочи и т.н.

Нека запазим добрия тон и да се коментира само по темата. Стига с това ама ЦСКА не си плаща, ама Левски играе със съдиите. Щом някои отбори не ги спазват правилата поне тук във форума да се спазват и да се пише по темата.
Последна промяна от stannn на 15 апр 2011 22:13, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 апр 2011 22:12

magichko написа:не е ли странно че Литекс пътува към ловеч ?

Според мен е нагло! Трябва да се изчака да се реши кога е мача ,а тия мислят да си тръгват като първите пичове :arrow:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 22:12

БАТТЯНА написа:
POPCORN написа:Абе деба и телевизията дбеа...умряла!Гоялмата телевизия!Ще се съобразяваме постоянно с нея и ще ходим на мачове към 9 часа по нощите!Ай сиктир

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С това мисля, че всички сме съгласни :) Ако мачът не се играе утре, плюйте телевизията, щото тя решава, не е виновно БФС ( не мога да повярвам, че ги защитавам :lol: :lol: :lol: )
Изображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 апр 2011 22:12

turbogena написа:

Според мен е нагло! Трябва да се изчака да се реши кога е мача ,а тия мислят да си тръгват като първите пичове :arrow:

или знаят решението на комисията а ? :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 апр 2011 22:12

Хайде стига нажежавахте обстановката - достатъчно е нажежена вече.

Между пътува и най - вероятно пътува има голяма разлика.

Литекс най-вероятно си тръгва към Ловеч

Литекс и да беше се играл мача днес щяха да спят в Бургас и утре да тръгнат към Ловеч, така че ме съмнява да тръгнат сега при тези обстоятелства.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 15 апр 2011 22:12

unobg написа:Много ми е интересно защо пак Литекс е лошият? Естествено, че ще изместят мача .. няма как да играят в понеделник от 21 в БУРГАС и в сряда да гостуват в СОФИЯ. Това не е игра през три дни смешници, сами си проверете в Европа по колко точно време им остава между мачовете и как са направени програмите. Това е абсурдно и този мач щяха да го изместят без значение дали е Литекс или Академик. Второто, да Литекс е ощетен с още един ден престой в Бургас (отново мача е от 21, сами си пресметнете в колко часа свършва) /тука е мястото да спомена, че софийските клубове винаги са привилигировани да гостуват по-малко от останалите. За мен виновна е скапаната телевизия с нейните мачове по нощите и в понеделник. Така само затормозяват хората, които искат да посетят даден мач.

Абе младеж, ако се спазва НАРЕДБАТА, мача е утре - СЪБОТА 21.00, какъв понеделник те щипе?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 апр 2011 22:13

magichko написа:
turbogena написа:

или знаят решението на комисията а ? :)

Сигурно го знаят. :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Футбол - България”