2. Да, лицето ги плаща през клуба, но нали се сещаш, че нито футбалерите искат да получават 5000 евро, ама без 35%, нито клубовете искат да плащат 5000 евро, ама и 35% отгоре. Така че, варианта с гражданския договор въобще не е вариант, да не говорим, че никъде не се прилага. Схемата е била проста досега - официален договор и анекс, който е само в БФС. Левски стигнаха нови висини в измамите, като регистрираха офшорни фирми на част от играчите и им превеждаха суми по "рекламни договори"...

3. Такса смет в България се формира на база данъчна оценка на даден недвижим имот, което за мен е напълно неправилно и води до сериозни диспропорции в таксите плащани за сметосъбиране и реално генерираните боклуци. А това за избор на друг сметосъбирач си го сънувал някъде

Аз съм убеден, че оценката на базите на ЦСКА и начисления данък са напълно вярно определени на база действащото законодателство, но то е несправедливо и общината трябва да измисли нещо по повод подобни обекти - с голяма данъчна оценка, а с реално почти никакъв боклук!