Миньор-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Миньор-Левски

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 22:00

Ще видим дали е протоколен :lol: .Протоколен мач за Левски в Перник не може да има.Там ви чакат с кирките от както гледам футбол(вече 15 години).Не сте ли 14 пича с синьо на терена-забрави да биете :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 14 авг 2009 22:02

Бижутера написа:Каква интрига има в тоя мач?
Тръгнали копачите да викат против Левски и някой взел та обявил мача за дерби...резултата утре е 0-2 за Левски в мач в тренировъчно темпо!

Кои са копачи бе селянин :evil: :evil: :evil: .Копачите бият говедата с лопати :lol: ще има бой и синя скръб

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 22:05

trakia написа:
guesswho написа:
Хокеисти ви биха,Сервитьори ви биха ....бе ако се бехме събрали тука от квартала и ние щехме да ви бием.

даеба тоя квартал, че вие сте по добри от 'младежите' си дето отнесоха само 5 :mrgreen:

Пич, смели сте ,силни сте. На умряло куче нож вадите.
Аре ще млъкна ,че наистина ме засрамихте с тва "бележито" 5:0 пък след фиаското ви из Европа ще си поговорим пак.
И както вече казах 2:0 за Миньор! :mrgreen:

иде ми, дойде ми.. както ти е удобно.. майните от квартала щели сте да ни биете, а официалният ви отбор отнася само 5 от съжеление. сега разбирам какъв ви е проблема с Христолов. явно он не иска да картотекира кварталното ви отборче, а е пуснал някви юноши дагоеба.. :mrgreen:

п.п. каде я видя тази радост и гордост от тия 5 не ми стана ясно...
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 22:15

Ало, модераторите, какво правите бе???!!! Некакви каруцари се вихрят, а вие броите мухите!!! Да ви припомням ли случаи, когато за далеч по-невинни неща сте баннвали и затваряли теми?!!! Ако ще си вършите работа си я вършете еднакво съвестно, защото излиза, че имате двоен, троен и не знам си още какъв аршин!!!
Колкото по темата - Левски излиза утре, гази, дава урок и се заминава!!!! И сори за всички, които жално, жално ще изтъкват причината в съдията, БФС-то, магнитните бури, слънчевите затъмнения и яловите булки!!! ;)

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 22:21

The deacon написа:Ало, модераторите, какво правите бе???!!! Некакви каруцари се вихрят, а вие броите мухите!!! Да ви припомням ли случаи, когато за далеч по-невинни неща сте баннвали и затваряли теми?!!! Ако ще си вършите работа си я вършете еднакво съвестно, защото излиза, че имате двоен, троен и не знам си още какъв аршин!!!

защо призоваваш към цензура, това изобщо не отговаря на аватара който носиш?! а че модераторите си мерят с техния аршин това и децата го знаят.. :geek:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 22:37

guesswho написа:
The deacon написа:Ало, модераторите, какво правите бе???!!! Некакви каруцари се вихрят, а вие броите мухите!!! Да ви припомням ли случаи, когато за далеч по-невинни неща сте баннвали и затваряли теми?!!! Ако ще си вършите работа си я вършете еднакво съвестно, защото излиза, че имате двоен, троен и не знам си още какъв аршин!!!

защо призоваваш към цензура, това изобщо не отговаря на аватара който носиш?! а че модераторите си мерят с техния аршин това и децата го знаят.. :geek:

Защо?!! Георги Аспарухов винаги е бил джентълмен!!! Уважавал е футболистите на цдна и те него са го уважавали!!! Не може ли да се говори нормално - без да се споменават майки?!! Подкрепяй си отбора, но не забравяй, че това не е война!!! Това е просто един спорт! Днес побеждаваш, утре губиш, но живота продължава!!! Тези - феновете на малките отбори ги разбирам - завиждат, че тяхните клубове никога няма да бъдат Левски!!! Какво да се прави - съдба..... Чета някакви глупости за столица и провинция....Какво да се коментира на такива приказки освен с една дума - комплексарщина!!!

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 22:44

Дяконе явно не си ме разбрал. За Гунди ясно.. Но за Левски - Свобода говорех. Който иска да се излага да говори за секс с майки, бащи и тн. това си е негов проблем. На мен лично са ми банвали няколко ника без да съм използвал гореспоменатите словосъчетания, но какъв е проблемът? тук не се псува дагоеба..

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 23:00

guesswho написа:Дяконе явно не си ме разбрал. За Гунди ясно.. Но за Левски - Свобода говорех. Който иска да се излага да говори за секс с майки, бащи и тн. това си е негов проблем. На мен лично са ми банвали няколко ника без да съм използвал гореспоменатите словосъчетания, но какъв е проблемът? тук не се псува дагоеба..

Давайте надъхвайте се един друг и пак ще паднете ,затворете си очите и пак ще видите,запушете си ушите и пак ще чуете! Само едно неможе да направите да си затворите устите, вечно рев от ващте усти,вечно сте онеправдани,силни,велики,някой ви подлива вода но всички българи добре знаем вие как подливате вода и че сте отбора на ВЛАСТ ИМАЩИТЕ. Тва е Левски, аре обратно да се молите на модератора за бан и заключване на темата ,а той ако си е "журналист на място" ще ви чуе нали?!!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 23:12

trakia написа:
guesswho написа:Дяконе явно не си ме разбрал. За Гунди ясно.. Но за Левски - Свобода говорех. Който иска да се излага да говори за секс с майки, бащи и тн. това си е негов проблем. На мен лично са ми банвали няколко ника без да съм използвал гореспоменатите словосъчетания, но какъв е проблемът? тук не се псува дагоеба..

Тва е Левски, аре обратно да се молите на модератора за бан и заключване на темата ,а той ако си е "журналист на място" ще ви чуе нали?!!!!

Давайте надъхвайте се един друг и пак ще паднете ,затворете си очите и пак ще видите,запушете си ушите и пак ще чуете!

пак ще падаме.. абе и ти ли гледаш на кафе дагоеба.. :mrgreen:
Само едно неможе да направите да си затворите устите, вечно рев от ващте усти,вечно сте онеправдани,силни,велики,някой ви подлива вода но всички българи добре знаем вие как подливате вода и че сте отбора на ВЛАСТ ИМАЩИТЕ.

е май ти не си затвори другия край на анала тази вечер. то ти не се спря с тоя рев и предсказания дагоеба. ясно, че БФС, ББ, Обама, Мосад, ЦРУ и тн. ни помагат в мачове срещу отборчета като Миньор, Тракия, Тича, Сливен и тн... но срещу другите сами си вземаме мачовете, трябва да ти е ясно.. 8-)

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 23:47

GUSSwho,аре сега мятай се на кончето зад стареца от снимката и ....не, не ве, не да ръгаш кончето в дивия говедооо ..просто да пояздиш.
Абе вие с МУСАД се имате с КГБ,ОФ,ДС също.
Иначе запалянко на Витоша,по-добре недей да ходиш в Перник само може да си изядеш боя,пък и срамна загуба ви чака.Седи си до мама в евтината ти квартира из софийските панелни квартали и се надувай, че от 5 месеца си софиянец, ама на село пич.
И по-добре иди на село да си подкрепиш местния отбор от това да се изживяваш на градски.
Смолянския ти селско-помашки нрав те издава.
Ареее, Миньоро-Витоша 2:0 за тебе го повтарям.
Незабравяй да си пиеш лекарствата и далеч рачичките от маминия гъз, че това е кръвосмешение. :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”