Кашчей написа:motg написа:С кратката памет на българина е нормално да има такива неадекватни, зелени коментари.
По вторият начин ги вкараха в А група, по вторият начин ги направиха шампиони и никаква реакция.
Тази година извадиха късмет в 3-4 мача в Европа и всичко им е простено.
На националния стадион нямаше повече от 1000 фена на Лудогорец, булшиството беше от платени фенчета и тези на националния отбор, които попринцип си нямат идея какво е това футбол.
Късмет в 3-4 мача.. 9 победи 2 равни и 5 загуби. 4 от загубите бяха неизбежни, защото просто няма наш тим в момента, който да се противопостави успешно на тези два отбора.
На Левски какво им попречи да вкарат гол на Иртиш за 200 минути игра-авантите за казахите ли?
Не вкарахме защото сме слаби,но какво общо има това със съдииското подпиране на зеления отбор,да те питам аз ?
Аз също се радвах на европохода им,но до един момент/мача с Лацио на В.Левски/ !
След това почнаха да наглеят начело с Парахода та чак до привържениците. Но аз съм добър човек и пак ще ги подкрепям в Европа,все пак Българин съм,но до там.Тука съм против тях с който ще да играят !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.