Шеф на Черноморец: Левски няма право да играе в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Шеф на Черноморец: Левски няма право да играе в Европа

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 16:42

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:
pampi написа:...Другарю милиционер, този път добре, има "красноармейци", "петолъчковци", "шумкари". Направили сте дежурната историческа ретроспекция от времето, когато е имало Левски Сф. Браво, планът е изпълнен. Продължавайте все така да громите "врага с партиен билет"... :lol:

Благодаря другарю фатмак и ти добре си се постарал... ;) А "Левски" - София го е имало, има го и ще го има, ако ще да се по**реш... :mrgreen:
П.П. Понеже и аз съм любител на руската поезия, вземи си оправи правописните грешки в подписа, че дразнят... 8-)

И даскалка по руски език ли стана? Текста е от една апокрифна песен от Одеса и е точ в точ с оргинала. А, то Одеса май все още не е в Русия... :roll:

Ти наистина си по-тъп и необразован, отколкото те мислех... :( Значи, след като Одеса не е в Русия, там трябва да се говори и пее само на украински (нищо че 30 % от населението там са руснаци). Иначе не съм "даскалка по руски", памперсче, просто владея езика добре (много по-добре от теб). Текстът е на руски език. Това си го набий в "красната" чутура. На руски таралеж се пише ëж (когато не е в падеж). Таралеж на украински е їжак. Гвоздь (гвоздей) на украински е цвях. Глаголите в руския език, когато са в инфинитив, имат "ь" накрая - пише се "ебать". Мога да ти отварям още очите, но предвид ограничения ти мозъчен капацитет - за днес толкова обучение по чужди езици, да не ти се възпали малкото червено мозъче... 8-)

Може да си добра даскалка по руски, обаче нямаш грам възпитание. Ако си мислиш, че ми дреме от обидите с които ме заливаш, не си познал. Демонстрираш душевността си, а това си е лично твой проблем :)
Приятелски съвет, не си показвай простащината така явно. ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 04 апр 2014 16:45

batkovstyle написа:
pampi написа:
pampi написа:...Другарю милиционер, този път добре, има "красноармейци", "петолъчковци", "шумкари". Направили сте дежурната историческа ретроспекция от времето, когато е имало Левски Сф. Браво, планът е изпълнен. Продължавайте все така да громите "врага с партиен билет"... :lol:

Благодаря другарю фатмак и ти добре си се постарал... ;) А "Левски" - София го е имало, има го и ще го има, ако ще да се по**реш... :mrgreen:
П.П. Понеже и аз съм любител на руската поезия, вземи си оправи правописните грешки в подписа, че дразнят... 8-)

И даскалка по руски език ли стана? Текста е от една апокрифна песен от Одеса и е точ в точ с оргинала. А, то Одеса май все още не е в Русия...

Ти наистина си по-тъп и необразован, отколкото те мислех... :( Значи, след като Одеса не е в Русия, там трябва да се говори и пее само на украински (нищо че 30 % от населението там са руснаци). Иначе не съм "даскалка по руски", памперсче, просто владея езика добре (много по-добре от теб). Текстът е на руски език. Това си го набий в "красната" чутура. На руски таралеж се пише ëж (когато не е в падеж). Таралеж на украински е їжак. Гвоздь (гвоздей) на украински е цвях. Глаголите в руския език, когато са в инфинитив, имат "ь" накрая - пише се "ебать". Мога да ти отварям още очите, но предвид ограничения ти мозъчен капацитет - за днес толкова обучение по чужди езици... 8-)

Другаря Стотълмайер в действие :lol: Ти да не си на чичо Тодар колега от ДС-то, бе

Ако това, да съм по-умен, по-интелигентен, по-образован, по-успял в живота и т.н. , и т.н. от теб, отрепко, значи да съм колега на чичо ти ТодАр - приеми, че съм от ДС-то, стига това да те успокои и да те направи щастлив... 8-)

Голем си Изображение :lol: :lol:
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 04 апр 2014 19:15

а пък черноморец няма право да е в А група и за това на есен ще е в Б,а Левски ще си жъткат пак в Европа
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 апр 2014 19:24

Кировец написа:Киряков, бутни малко авантакис де, няма да ви е за първи път...Преди години Чмц и Локо Сф направиха шпалир и за няколко кръга успяха да класират Левски в Европа, а днес с лошо...Що тъй?
П.п. Сезон 2009-2010 за позабравилите.

Не си спомням да са предавали тоя мач по телевизията, нито си мисля, че ти си го гледал на живо. За това си запази малоумието за себе си и недей да го разпръскваш навсякъде. Мъжката дума държи тогава, когато има доказателства и факти, а не женски подозрения. Със здраве, мойто момченце.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

pomiqr146

Мнениеот pomiqr146 » 04 апр 2014 19:49

Левскарите са много нагли същества. Спрете наркотицитеи слезте на земята.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 апр 2014 19:55

Raid написа:Първо, Киряков е напълно прав в случая - щом сме сключили сделка, взели сме футболиста, то трябва да си платим в договорените срокове. Никакви такива "ама тоя е баси и куция кон" не вървят.

Второ, гледам тук се наводнило от акционери. Чорбета, нямате никакво право да повдигате въпроса за неплащане, фалиране на клубове, шикалкавене и други подобни, защото точно вашият клуб е нарицателно за всичко това. Безподобно безсрамна наглост трябва да имаш, за да повдигнеш този въпрос, при условие, че управляващите ЦСКА в последните 5-6 години превърнаха съкращението в синоним на некоректност, мошеничество и измама.

И трето : Доста време се наслушах и начетох на свободните съчинения на сините талибани на темите за закриване , плащане , дългове и други от тоя сорт . Вие не разбрахте , че в тоя живот всичко се връща , а от 2008 - ма година бял ден не сте видели ! Сега е момента да сърбате това , което надробихте в първосигналната си злоба , завист и омраза . Платете си на хората , или отивайте във В група ! Тодоре , некадърнико гнусен , 25 години ти трябваха да направиш това , за което те изпратиха на Герена . Закривай ги , бе ! :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

pomiqr146

Мнениеот pomiqr146 » 04 апр 2014 19:57

batmanlevski написа:а пък черноморец няма право да е в А група и за това на есен ще е в Б,а Левски ще си жъткат пак в Европа

Това, че дадоха право на "Иртиш" да играе в Европа съвсем не означава, че "Левски" са играли в Европа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 апр 2014 20:03

В интерес на истината вече ми писна.
Със сигурност има отбори,които чакат пари от Левски,ЦСКА и др. Но само Киряков реве през месец-два.
Друг е въпроса,че щом има да се дават пари,трябва да се търсят,особено в нашето финансово състояние.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 апр 2014 20:50

Мистри написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Така трябва да бъде ! Всичко трябва да е юридически издължено ! Когато ръководството на Левски се правят на тарикати , ще си има последствия !

хахахаха...това е нов термин, но към правото или икономиката да го причислим? :lol: [offtopic]миш-маш от финсово издължено и юридически издържно ?[/offtopic]
А на остонолите дребни и не толкова дребни домашни " любимци"-не гледайте в паничката на Левски.
Купувйте си акции, защото скоро ще ви трябват, да си бършете на`раните дирници. :mrgreen:

Глупако - юридически издължено е когато едната страна примерно купувача предаде парите или предмета или веща на продавача - това е юридически издължено.
Когато не си компетентен не говори !

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 04 апр 2014 22:26

Не се заяждам,но какво трябва да стане за да се класира Левски в Европа?

Върни се в “Футбол - България”