БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Deliba6 написа:Blue_Lion написа:sic написа:Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги харесанезнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно
Е тихо...условно казаноАбе брат,ние да опитаме,пък каквото стане
Според мен ще има ефект,но все пак...знае ли човек
Само не искам да има насилие,щото само Българи ще страдат от това...
Начесахте ли си крастата? Хайде да си лягаме доволни от активната си позиция!?... А бе, как се правят революционни промени без насилие? Blue хем искаш да си герой, хем някак си тайничко да стане, с маска /да не те познаят/... Тази измет политическа по какъв начин ще я разкарате освен с голямата метла? Другата година, като ни застържат стомасите, сами няма да разберете как сме се организирали!!!
Не искам да съм герой ! Просто искам да си изразя позицията и да покажем,че може да не се делим ! Ако ме питаш мен,изхода е с радикални действия,но аз не съм готов да действам по този начин ! Ако трябва да съм честен,този протест който мина е безмислен,защото няма нищо да се промени и на ония боклуци нищо няма да им мръдне,но от друга страна виж онези студенти (какъвто съм и аз) какво правят в Гърция

П.П. Не се заяждам,нито се засягам от това което каза

-
- Контакти:
mormona написа:ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.
Mormone,moite uwajeniq,ama dade li si smetka kato kazwa6 daite da wlezem w parlamenta kakwo zna4i? tiq mi6ki imat tuneli pod cqla sofia. o6te predi da si po4ukal na wratata oniq we4e 6te sa w boyqna. a ako ne po4uka6 wutre strelqt na meso gadowete!!!!
ivanivanov написа:mormona написа:ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.
Mormone,moite uwajeniq,ama dade li si smetka kato kazwa6 daite da wlezem w parlamenta kakwo zna4i? tiq mi6ki imat tuneli pod cqla sofia. o6te predi da si po4ukal na wratata oniq we4e 6te sa w boyqna. a ako ne po4uka6 wutre strelqt na meso gadowete!!!!
Значи перфектна организация трябва за това нещо ! А и още на 10 метра пред вратата,ще има убити !

е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век.
много е тегаво се пак.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
-
- Контакти:
Blue_Lion написа:ivanivanov написа:mormona написа:ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.
Значи перфектна организация трябва за това нещо ! А и още на 10 метра пред вратата,ще има убити !
za towa goworq ,ne e tolkoz lesno- dai da wlezem pyk kakwoto sabq pokaje. ne stawa taka!!! PAZQT SE OT LYUBOVTA NA NARODA!!!!!
mormona написа:е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век.![]()
![]()
много е тегаво се пак.
Казах и по-рано такава организация наистина звучи невъзможно и никой не е в състояние да си загуби работата....

mormona написа:е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век.![]()
![]()
много е тегаво се пак.
Точно там е работата ! Аз за себе си си го признавам,че не бих го направил,просто защото имам цели в живота,а и имам майка и баща който ще са съкрушени ако...както и да е

Да нека опитаме макар и да не сме чути яървият път нека отидем след това втори трети и т.н. и ще видите как ще сме все повече и повече...

-
- Контакти:
PROSTO OT JURNALISTITE I MEDIITE NQMA DA POLU4IM PODKREPA.DORI TEZI KOITO RABOTQT W MEDIITE DA SA SYGLASNI S NAS NQMA DA GO KAJAT
Върни се в “Футбол - България”