Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.
Когато играят Левски и Цска, цяла България се интересува от мача, докато при Локо и Ботев само Пловдив тръпне за мача. Това е истината.
Друг е въпроса какво е качеството на мача, феновете и т.н. Но като интерес, и тръпка, и очакване, и медийно отразяване, дербито между Левски и Цска няма равно.
Пловдивското или Софийското дерби??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Пловдивското или Софийското дерби??
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Tribune Bessica
DrAvalanche написа:Tribune Bessica написа:Абе момчета какво ми говорите,че сме комплексари? Тази тема не я пуснах за да се заяждаме,а да говорим с факти. Пуснал съм клипчета,но явно никой не си е направил труда да ги гледа. Вижте за какво става въпрос!! Един пич иска да изкарам статистика за посещаемостта последните 10 години. Пич,не ми се занимава в момента. Всеки има интернет,който иска да види. Няма смисъл аз да търся някакви статистики,които не се знае колко са верни. Ние играхме пред пълен стадион срещу Литекс,но пишеше,че сме 5 хиляди човека. Левски имаше мач,на който бяха хиляда човека,но пишеше 3000. Цска играха пред не повече от 300 човека мачът си с Черноморец,но пишеше по медиите хиляда. Нашият мач със Локо Сф миналият сезон се игра пред 8-10 хиляди,но в гонг пишеше 5 хиляди. Какво да говорим? Май не сме ние комплексарите,а вашите софийски журналисти,които не искат да признаят фенското надмощие на Локомотив и Ботев
. Пуснах темата не за да се заяждаме,а за да дискутираме,но пак се почна със тъпите коментари и заяждания. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ,ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е С КЛАСИ НАД СОФИЙСКОТО! Не съм се опитвал да кажа,че винаги е било така. Имам предвид последните години. Даже съм го написал във началото на темата,но явно никой не е чел какво пиша
.
От това което се вижда на снимките за мача с Литекс не изглежда да е много пълен стадиона, ама нейсе, щом ти казваш.
Мислиш ли???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y355VqDmFD4&feature=player_embedded[/youtube]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gtpfgsfSA8[/youtube]
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 24 авг 2010 11:26, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Tribune Bessica
edmon_dantes написа:Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.
Когато играят Левски и Цска, цяла България се интересува от мача, докато при Локо и Ботев само Пловдив тръпне за мача. Това е истината.
Друг е въпроса какво е качеството на мача, феновете и т.н. Но като интерес, и тръпка, и очакване, и медийно отразяване, дербито между Левски и Цска няма равно.
За пореден път повтарям,че не говорим за медиен интерес,а за ПОСЕЩАЕМОСТ И АТМОСФЕРА.
- Simo Smurfa
- Контакти:
Да,на Локо-Литекс стадиона не е пълен,а на мега-дербито,което е с огромен интерес и предпочетено от нашите безпристрастни медии и страхотни журналисти Левски-Калиакра стадиона се пукаше по шевовете!Колко сте смешни!!!Добре не е бил пълен стадиона-имало е 5000 да го приемем и на Ботев не е имало 8000 имало е 6000.И какво софиянчетата много ли сте горди с това,че един отбор от В група и един средняк(защото въпреки амбициите ни в момента не мога да кажа,че като игра сме над средното ниво)събират за един уикенд 14 000 човека а софийските ви гранд-чета с всичките надувания на медии измислени събират 5000!!!Айде сега кажете,че това не е факт и колко сте велики и как цяла България е синьо-червена!Ама Батков не давал пари на вашите наркомани,а Титан на вашите,ама отборите били слаби,ама съперниците не били на ниво-да а те Левски Карлово са най-силният дразнител за феновете на Ботев,и в Локо и Ботев последните години бъка от пари и трофеи.
Колкото по темата Ботев-Локо било локално дерби.Локално ама в Пловдив!!По добре отколкото да е вечно в Шумен,Разград и Силистра.Успех на Ботев-чакаме ви в А група,защото го заслужавате и защото ние заслужаваме единственото истинско дерби в България!!Приятен ден на всички.
Колкото по темата Ботев-Локо било локално дерби.Локално ама в Пловдив!!По добре отколкото да е вечно в Шумен,Разград и Силистра.Успех на Ботев-чакаме ви в А група,защото го заслужавате и защото ние заслужаваме единственото истинско дерби в България!!Приятен ден на всички.
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- Tribune Bessica
Айде момчета,отивам на тренировка
. После пак ще пишем
.
Simo Smurfa написа:Да,на Локо-Литекс стадиона не е пълен,а на мега-дербито,което е с огромен интерес и предпочетено от нашите безпристрастни медии и страхотни журналисти Левски-Калиакра стадиона се пукаше по шевовете!Колко сте смешни!!!Добре не е бил пълен стадиона-имало е 5000 да го приемем и на Ботев не е имало 8000 имало е 6000.И какво софиянчетата много ли сте горди с това,че един отбор от В група и един средняк(защото въпреки амбициите ни в момента не мога да кажа,че като игра сме над средното ниво)събират за един уикенд 14 000 човека а софийските ви гранд-чета с всичките надувания на медии измислени събират 5000!!!Айде сега кажете,че това не е факт и колко сте велики и как цяла България е синьо-червена!Ама Батков не давал пари на вашите наркомани,а Титан на вашите,ама отборите били слаби,ама съперниците не били на ниво-да а те Левски Карлово са най-силният дразнител за феновете на Ботев,и в Локо и Ботев последните години бъка от пари и трофеи.
+1
hetfield написа:L_P_F_C 1936 написа:Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева
Така е от македонския край останахте само Вие и Пирин.
Така е, вие крепите имиджа на подбалканската яка... това е пътя ни към превземането на България
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
-
Linkin_Park
- Контакти:
Tribune Bessica написа:edmon_dantes написа:Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.
За пореден път повтарям,че не говорим за медиен интерес,а за ПОСЕЩАЕМОСТ И АТМОСФЕРА.
За пореден път , те уверяваме че Левски - цска е по - посетено! Сектор "Б" съответно "Г" подкрепят отборите си цял мач! За мача с Литекс и клипчето , ако капацитета и след ремонта ви е 8- 10 000 ( за което не съм сигурен) е повече от абсурдно , да твърдиш че има над 5000 макс 6 000!
LPFC_36 написа:hetfield написа:L_P_F_C 1936 написа:Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева
Така е от македонския край останахте само Вие и Пирин.
Така е, вие крепите имиджа на подбалканската яка... това е пътя ни към превземането на БългарияСлед няколко години ще погълнем всички региони
Извинявам се ако засегнах някого.Просто има ли смисъл да се пускат такива коментари.Нямам против да изтрият поста ми
Върни се в “Футбол - България”