Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 авг 2013 17:32
Parmalat написа:DarkPsy написа:Parmalat написа:Еми майната му на концерта.Да го преместят на друг софийски стадион.Лудогорец трябва да играе домакинството си в България.Учуден съм от тази новина.Нали уж стадиона на Литекс има лиценз за груповата фаза на Шампионската Лига?Май УЕФА не иска български отбор в турнира на богатите...

Ама и Домусчиев си е виновен.Трябваше да си довърши стадиона в Разград още преди 1 година.
Ти добре ли си бе? Знаеш ли кой е Роджър Уотърс? Дреме ми за Лудогорец. Имам билет за 30-ти.Само да посмеят да местят концерта.
Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.
Нещо някога да си чувал за Пинк Флойд? Ама така само лекинко???
А за дните 2 или 3 няма как да стигнат, те хората говорят за 10 подготовка на сцената!

Шоуто Стената е едно от най-големите визуални музикални шоута и там сцената е една от най-сложните които се изграждат изобщо в света!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]