Световната преса за расисткият скандал у нас

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

orion
Контакти:

Re: Световната преса за расисткият скандал у нас

Мнениеот orion » 23 апр 2013 13:52

karabadabul написа:ти сериозно ли?? :mrgreen: wikipedia е създадена за неграмотни или по точно нискоинтелигентни хора и никой уважаващ себе си човек не разчита сериозно на това, а в Европа разграниченията по расов признак незнайно защо ги свързват с пречупеният кръст и "незнайно" защо във всички държави заради този кръст се влиза в затвора ( без България) и на всички спортни мероприятия това се счита за най висшата форма на расизъм.Маймунските кудкудякания са 1-ва степен, а това го смятат за десета и в УЕФА. Гледал съм Леверкузен ЦСКА на живо и един фен на ЦСКА преди мача имаше глупостта да се съблече гол до кръста (имаше такъв татуиран кръст) и познай колко секунди стоя на свобода???...

А ти сериозно ли? Смешна работа... :lol: Аз като един неграмотен, ниско интелигентен и неуважаващ себе си (не може всички да сме като теб от доц. д-р нагоре) ще ти кажа, че не си прав ако си мислиш, че всеки може да драска глупости в уикипедия както му скимне. ;) Ще те помоля да не омаловажаваш труда на хората, които се трудят там да създават и превеждат нови и нови страници (вече над 146 000) като отделят от свободното си време и без някой да им плаща. ;)

Относно този скандал: Всяко стадо си има мърша, трябва да я изкорените. :) Иначе после ревем защо правят филми с нас и гадните знамена със свастики. А и не разбирам какво му е якото да се кефиш на лунатик, който дори накрая е нямал смелостта да се изправи срещу тези, против които се е борил през целия си живот, а се е крил в дупка като мишка и си е теглил куршума. Другите около него пък се нагълтват с цианид. Няма ли мъже? Това ли е великата Арийска раса? Не, мерси. ;) Комунизъм и фашизъм - страни на една монета. Интересно ми е какво ще е решението на Перуци. :lol: Вероятно се досещате,че нищо няма да направи, освен ако не го натиснат от горе. На това в другите страни се гледа много сериозно. :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2013 15:19

Случайно да си наясно, че не само Хитлер но и огромна част от останалите висши от партията, както и много много пълководци са избирали да се самоубият пред това да попаднат в плен? Дучето да си чувал как свършва? Всички били наясно, че ако американците и особено руснаците се докопат до тях ще стане страшно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 апр 2013 15:46

Срещу кой беше насочен тос транспирант ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 23 апр 2013 15:47

Ама вие сериозно ли повярвахте,че тези трансперанти са издигнати от фенове на Фк Лвески. Това не е вярно.Аз лично не мога да повявам във това нещо. Сигурно е някакъв колаж :o . Знам ли ;) Тях 3-4 мача подред след изказването на Тонев,че като не могат да станат шампиони със такава игра си има и други начини ги ощетяват съдиите. Толкова са ощетени и пак бият наред,а какво ли щеше да стане ако не са ощетени? Няколко дена все това се чете по форума. Колко са ощетени и как всички са против тях ,а то цял свят ги вижда що за стока са :) . Сега да не ми се обидите. Та мисълта ми е следната. Боби пак ще потули случая и няма да има наказание. Те ще си станат шампиони и ще вземат купата. После идва интересното: когато играят срещи трактористите или скиорите и т.н. Така че не им обръщайте голямо внимание. Те винаги са били ощетявани и всички са били против тях. И аз да съм фен на техния отбор и аз така ще се оправдавам. Но истината е една единствена. Нямаме футбол във България и докато така се решава първенството няма и да имаме футбол. И ранното отпадане от евротурнирите отново ще е факт за всичките ни отбори които ще ни представляват.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 апр 2013 20:10

karabadabul написа:
Keine Lust написа:Аре да се ограмотим и да престанем с глупостите, а?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 1%8A%D0%BC

Определението за расизъм не обхваща историческите феномени. Например, великоруският държавен шовинизъм, сталинската национална политика или фашизмът не са расизъм, тъй като не разграничават хората по расов признак.

ти сериозно ли?? :mrgreen: wikipedia е създадена за неграмотни или по точно нискоинтелигентни хора и никой уважаващ себе си човек не разчита сериозно на това, а в Европа разграниченията по расов признак незнайно защо ги свързват с пречупеният кръст и "незнайно" защо във всички държави заради този кръст се влиза в затвора ( без България) и на всички спортни мероприятия това се счита за най висшата форма на расизъм.Маймунските кудкудякания са 1-ва степен, а това го смятат за десета и в УЕФА. Гледал съм Леверкузен ЦСКА на живо и един фен на ЦСКА преди мача имаше глупостта да се съблече гол до кръста (имаше такъв татуиран кръст) и познай колко секунди стоя на свобода???...

Просто е грешно разбирането за расизъм! Расизъм е омраза към другите раси, а това да не харесваш цигани,евреи и други от твоята раса се нарича ксенофобия.
Аз вкъщи си имат свастики! Свастиката е символ в будизма и носещ щастие.

Потребителски аватар
kewellbg
Контакти:

Мнениеот kewellbg » 24 апр 2013 09:38

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Българският патриот не контактува с патриоти от други страни.Ако тези индивиди бяха се поизантересували какво е националсоциализма щяха да се засрамят.Хитлер от дребна партийка я в Германия превърна във главна.Издигайки Германия я върна с години назад,а цената която плати няма измерения.Представете си германците които загинаха в ВСВ ,ако бяха живи какво щеше да бъде държавата им в момента.Хитлер и Сталин са най-големите врагове на народите си.А че ще им се размине за сетен път е ясно.Във федералната република този срамен акт щеше да е голям скандал,със скандални последствия.Да пренебрегваш Априлското въстание за сметка на рожден ден на един безумник е срамота за собственият клуб,който е един от най-патриотичните в България.Къде ви бяха стюардите.

Незнам другаде дали е имало нещо, но на ЛАУТА на мача с Етър имаше транспарант по случай Априлското възстание -
http://picbg.net/img.php?file=7985472a0f887051.bmp

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 24 апр 2013 10:37

Българският футболен съюз доказаха за пореден път, че са жени на ПФК Левски. След като цяла Европа видя как сини фенове издигнаха свастики, скандираха името на Адолф Хитлер и му честитиха рождения ден - БФС отново се наведе пред сините. Току що ДК към БФС "наказа строго" Левски София с 37 500 лева.От тук нататък обаче от БФС са пред угрозата от УЕФА да извадят националния отбор от квалификациите за световни и европейски първенства, тъй като десетки, ако не и стотици фенове на други отбори изпратиха в централата видео и снимки от "геройствата" на сините хуни в дербито с Литекс.

Върни се в “Футбол - България”