mad forest написа:dunavfc написа:Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
щеше да е изчистен и да има мач !!!
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
седмица да ги пече слънцето защото в София цялата седмица си беше слънчево !!!
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм
че и в Ст.Загора и на Лаута също !!!
+10000000000000000000
И аз съм го давал като хипотеза,кво правиме г-н Домусчиев,ако вашият отбор дай боже догодина влезе в ШЛ/Лига Европа и ако евентуално излезе от групите ? Това се отнася и за всички други президенти,но най-голям натиск да бъде отложен първия кръг беше от страна на Домусчиев.
На тебе само Домусчиев ти е в главата! Ако всички направят терени като Домусчиев, нямаше сега да дискутираме тази тема!
Иначе дай боже догодина да имаме представител след нова година!
Да споменавам многократно Домусчиев,защото той беше главен инициатор на това отлагане.От Левски бяха неутрални,ЦСКА бяха против,Славия,Локо ПД и Черно море също.Само Литекс и те имаха някакви претенции.
ПП:Ако повечето бяха като Домусчиев не само терените ни щяха да бъдат супер,изобщо футболът ни сега щеше да бъде в съвсем друга орбита,но това не умаловажава глупостите които понякога прави !
[/center]