Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Neftochimik
Контакти:

Re: Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Мнениеот Neftochimik » 16 фев 2012 00:33

subzero написа:
Neftochimik написа: Омразата я насади Събев и оная пиянка кмета с действията си. Бяхме от една страна ,докато Събев не се намеси в бургаския футбол.

И ти мразиш мен и Черноморец заради Събев???!!!Нека бъдем хора преди всичко!!

Мразя Събев,мразя Черноморец ,а хорицата със сини фанелки са ми безразлични (беше ми малко трудно да намеря дума която да не е обидна за тях ама се постарах :lol: ) . След всичко което стори Събев на любимия ми отбор няма как да има добри чувства към подобен човек.

А иначе за статията на първата страница, просто е глупост на степен n-та :D

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:37

Neftochimik написа:
subzero написа:
Neftochimik написа: Омразата я насади Събев и оная пиянка кмета с действията си. Бяхме от една страна ,докато Събев не се намеси в бургаския футбол.

И ти мразиш мен и Черноморец заради Събев???!!!Нека бъдем хора преди всичко!!

Мразя Събев,мразя Черноморец ,а хорицата със сини фанелки са ми безразлични (беше ми малко трудно да намеря дума която да не е обидна за тях ама се постарах :lol: ) . След всичко което стори Събев на любимия ми отбор няма как да има добри чувства към подобен човек.

А иначе за статията на първата страница, просто е глупост на степен n-та :D

Това е статия от най-малоумният сайт на света бургас24.бг :) Но ако Благо Митрев е казал това, не виждам лоши чувства :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 16 фев 2012 00:41

Е колега , с какви очи говориш за общински пари за Черноморец? Общината ви е партньор с апортна вноска равна на 50% от капитала на псфк-то! От 50 млн бюджет 25 осигурява Петрол а останалите са от апорта.
Нима и с това не си запознат? Е как да дава още пари? Е даде за комунални ....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:46

plamenski написа:Е колега , с какви очи говориш за общински пари за Черноморец? Общината ви е партньор с апортна вноска равна на 50% от капитала на псфк-то! От 50 млн бюджет 25 осигурява Петрол а останалите са от апорта.
Нима и с това не си запознат? Е как да дава още пари? Е даде за комунални ....

Еми, колега, да ти кажа, запознат съм леко с тази схема. Но пари Черноморец от общината не вижда. Черноморец от 50 мл. капитал, сега има по-малко от 9. И е задлъжнял на Събев много. Какво да ти кажа, мислиш ли, че ми кеф на мен като фуболен фен? А какво става за хората от английския? Стига леки работи, моля те... В Бургас е такъв майтап футболните президенти преди и сега, че не е истина. Но аз не мога да направя нищо, те цесекарите са 2-3 милиона и не могат да махнат титаните, ти искаш един 200 000 град с 30 000 човека, гледащи футбол, от които 300-400 готови да протестират, да направят нещо. Еми не става. Ако ги имам парите ти обещавам след като купя от Събев Черноморец, да върна Нефтохимик на стадиона и да върна Черноморец в Акациите. Но ги нямам, само добри намерения ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:49

И да, ходя на всичките мачове, на които мога на отборите от Бургас, не ги деля. Запознавам се с различни хора, не ги мразя и виждам, че има доста нормални. И лумпени има, дано останат малка бройка. Не искам да ме разбираш. Интересни работи си говорим като се съберем на живо с момчетата от форума, повечето са по-големи от мен. Няма омраза, никаква.

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 16 фев 2012 00:50

Bourgas написа:
plamenski написа:Не знаех, че обръщението "Драги ми Смехурко"е обидно! Пристете ми!
И тъй като някой беше развил темата за обективността, исйам да помоля да ми разясните решенията взети от общинския съвет и Петрол относно сливането на Черноморец 919 и Нафтекс в полза на Черноморец 919. Ако ми разрешите да задам въпрос, искам да разбера дали сега пишющите привърженици на"бургаския" футбол със сини наклонности са споделяли същите виждания.Също така с ваше позволение , ако може някой да ми отговори дали случайно не са присъствали на притестите и подписките пред общината организирани от мазутите за да защитят отбора си .
С надежда да получа отговор, оставам с уважение plamesnki !

За съжаление не мога да съм ти полезен с отговор, защото не си падам по протестите и не съм ходил никъде до сега, само виденовата зима отидох на барикадите на колелото на Метро. За тези сливания няма никой съгласен, поне не и нормален. Никой не харесва Нафтата в ДЕ, а Черноморец на Лазур. Но няма как да ви се обясни, просто не зацепвате... Черноморската публика беше публично гаврена от Дражев и си загуби хомогеността, също като вашите "приятели" от Пловдив по времето на Христолов. И ако е имало такова нещо, за което аз наистина не зная, не са се организирали да отидат. Точно тогава сте били като публика, като организация по-добре от тях, за това сте и го направили. Много мои приятели не стъпват на този стадион, много протестират против Събев и мястото по мълчалив начин. Не е задължително да издигнеш един чаршаф на мача. Имало е протесни писма до колккото знам аз. Публиката в Бургас ходеше на двата отбора, аз ходя на Нафтата от времето, когато в почивките на полувремената играехме долу на терена. Много мога да пиша, има и тема тук в подфорум Черноморец, влез ако искаш, почети, че няма и един доволен. Но вие си знаете вашето и тва е. Навсякъде в интернет какви ли не простотии чета, едни такива... гениални мисли. Кому е нужно? Да съм изкарал аз кинтите, да ви изгоня от стадиона. Еми като не съм аз, кво ми мелите на мен? Херо сподели една мъка онзи ден, стана ми мъчно за него, как го нареждахте на к*рво, какво са му казали, като сте му дали иконата. А повечето ви фенове даже не го помнят, защото са още на по 17-18-19 години. Той направи Нефтохимик това, което беше, а Портос, Йоан, Събев и сегашното кметче, което между другото е отпуснал 80 бона за Нафтата и 0 за Черноморец, съсипаха Нефтохимик. Жал ми е за тези хора, които страдат истински, а още повече ми е жал за тези, които не разбират за какво става въпрос. Не ми се пише повече, мисля, че няма или по-скоро не искате да разберете. Просто не плюйте на парите на хората, като им чупите заведението, което са си го направили с ТЕХНИ пари, ЗАЕМИ! Не бийте децата със сини шалчета и не злобейте срещу нормалните футболни фенове в града. И спрете с това шарани, че в Черно море отдавна няма. И да, Акациите не е Комлука. Поздрави, Бургас!

Точно гаврите на Христолов с Ботев направи феновете им много по единни и верни.Но няма място за сравнение с подобна публика която се нарежда след челните места в БГ футбола. Хора разберете МЪЛЧАЛИВ ПРОСТЕСТ НЯМА или се дига вой до небето или ония си го премества от единия крачол в другия.Заради такива мълчаливи протести сега положението в Бургас е повече от комично.И пак ти казвам, преди беше едно,но след идването на Събев нещата се промениха. За Херо мога да му пожелая скорошно оздравяване.Просто стана част от тази схема на Събев и отнесе негативите и той. А за това "заведение" не го ли направи тогава клуба по времето на Балъков ? Докато Трайков беше още в клуба на заплата заедно с още няколко "верни" фена и издействаха това място и го направиха. И стига с тези деца със сини шалчета , къде ги виждат незнам,аз до стадиона живея и немога да видя нито едно :lol: Отнасят си тея които си го търсят.

А също така как ще обясниш това че по документи Черноморец плаща наем да играе на стадион Лазур и общината като партньор на Ч-ц плаща половината наем, накратко бургазлии плащат на Събев за да играе неговия отбор на неговия стадион :lol: Това дразни ,че няма равна съпоставимост на Черноморец и Нефтохимик откъм финансова помощ от общината.Вместо да увеличат парите те ги намалиха тази година....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 00:56

Нефтохимик, последния въпрос го написах. Знам го и хич не ме кефи. Друг избор имам ли? Кафето не го е направил клуба, но не знам как да ти го кажа. Балъков се опита да направи нещо, което не му беше много ясно и прецака всичко и всички, но и това не мога да променя. Аз знам за бая шамарени деца, но не е там въпроса. Протест ти написах пак по-горе да видиш, че НЕ става в частен клуб. Ако не беше затънал Христоловия Ботев, още щеше да е той шефа. Те какво ли не го правеха, ама той упорит, не се даваше. Те също взеха лиценз, но странното е, че не им го натяквате на тях ;) И не на последно място - какъвто и да е Херо, ако го нямаше него и парите на НХК, Нефтохимик нямаше да е "явлението", за което всички говореха 90-те години. Така, че каквото и да е направил, си е Херо, да не говорим, че с болен човек не се постъпва така...

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 16 фев 2012 01:08

Чакай малко сега, Херо когато имаше проблеми си беше напълно здрав. Никой не му отрича качествата на треньор и за мен той е може би сред най-добрите БГ треньори. Просто попадна на грешното,място в грешния момент според мен. От към качества спора е излишен.След като се разбра за проблема му с тумора ,всички застанахме зад инициативата да подкрепим Херо. За лицензите в последните години стана модерно да се продават и прехвърлят лицензи.Но разликата при нас е че настоящия Нефтохимик 1962 наследи всички нематериални активи от Нафтекс и дори и по документи е наследник на Нефтохимик и Нафтекс.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 01:13

Neftochimik написа:Чакай малко сега, Херо когато имаше проблеми си беше напълно здрав. Никой не му отрича качествата на треньор и за мен той е може би сред най-добрите БГ треньори. Просто попадна на грешното,място в грешния момент според мен. От към качества спора е излишен.След като се разбра за проблема му с тумора ,всички застанахме зад инициативата да подкрепим Херо. За лицензите в последните години стана модерно да се продават и прехвърлят лицензи.Но разликата при нас е че настоящия Нефтохимик 1962 наследи всички нематериални активи от Нафтекс и дори и по документи е наследник на Нефтохимик и Нафтекс.

Прав си за всичко, но пропускаш да кажеш, че същият този Събев даде тези активи, за разлика от другото л*йно Дражев, който ще си изгние с тях в затвора. Има страхотна тема в подфорум Черноморец - Историята на футбола в Бургас. Много неща, написани там са истина, за съжаление, ако имаш време и желание някой ден можеш да я прочетеш. Копирам ти само едно мнение на Миро :
Нефтохимик ( Нафтекс ) не е бил закриван . Нематериалните активи на клуба бяха изкупени от лицето събев , от една група бивши футболисти и от покойния Танев . Официално това означава , че клуба не е преустановявал своето съществуване . Обединението с Атлетик беше по няколко причини .
1. Танев си направи реклама като човек спасил Нефтохимик , без реално да издържа 2 отбора .
2. Ползван бе лиценза на Атлетик за участие във "В" група .
3. Нефтохимик реално беше само едното име ( почти всички футболисти бяха командировани в Черноморец или в Поморие ) . Обединението с Атлетик даде възможност да се "надгражда" върху един вече сработен отбор .

А Събев за мен си беше подведен от почетния президент Портос и Йоан, който имал инсулт, няма да говоря лоши неща за него... Но това не го оправдава. Единственото хубаво нещо след 1989, останало и до днес е стадиона, построен с държавните пари.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 01:15

За това като чуя "атлетки" или "айтозлии" ми става смешно. Че то реално погледнато има ли клуб в България, който не е взел някога от някого лиценз в труден момент.

Върни се в “Футбол - България”