БФС откъсна главата на Калиакра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mor
Контакти:

Re: БФС откъсна главата на Калиакра

Мнениеот mor » 05 апр 2011 16:44

MaCuMo на 05 Апр 2011 14:54

Долно уйно написа:Ти футболен мач гледа ли?
По точно грешно се изразих, нямаше последен съдийски сигнал, защото нямаше и първо такъв, просто седяха и чакаха да дойде линейка и да се появи медицински лист за да почне срещата, такива нямаше и срещата не започна, съдията чака по наредба 30 минути за да се появят, не се появиха и всичко приключи.

Между другото целия бойкот с каква цел беше и за какво, аз така и неразбрах?

Именно, нямало е мач, но те наказват клуба защото е попречил на ТВ екипите, а всъщност не е, те си предаваха от стадиона.
Бойкота беше с цел да се обединят "малките" клубове, да надигнат малко глас и да не ги мачкат, но другите се оказаха мишки. В случая на Цонко - искаше да се накаже един съдия. Ако Левски, ЦСКА или Литекс поискат това - съдията ще бъде наказан, но щом е Калиакра или Пирин или Берое - няма последствия!!!

+1

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2011 16:49

phd написа:За всички, които твърдят, че ЦЦ е млъкнал, ето мнението му след мача с Миньор:

"Питам Боби Михайлов - кой е палячото сега? Най-тъпата възможна постъпка на съдията в този мач. Даде втори жълт картон за неправилно дишане. Днес присъствахме на една палячовщина. Ако си мислят, че такива дребни комплексари ще продължават да се гаврят с нас, няма да стане. Тук не става въпрос за оцеляване, а за гавра. Продължаат да се подиграват с малките отбори и уверено българският футбол върви към пропастта”, коментира Цонко Цонев

За всички, които обвиняват ЦЦ, че не е бойкотирал мача с Миньор - да се сетят, че този мач не беше с ТВ- покритие и щеше да е безполезно харакири да се бойкотира, поне аз така си мисля...

За всички, които продължават да смятат ЦЦ за палячо, да им напомня какви пари губи клубът - и от наложените глоби и въобще от издръжката, която няма абсолютно никаква възвращаемост....

Напомням и последното изявление на ЦЦ: http://kaliakra.gong.bg/view_article.php?article_id=195343

Въобще не съм фен на този човек, но уважавам това, което е направил със собствената си инициативност, а не с мутренски похвати. И мисля, че е редно да има някакво уважение към него. Пък всеки с мнението си, така и трябва да бъде, ама да има някакво уважение, а?
Освен това ми се струва, че и позицията му е достойна, защото той залага пари и реноме за кауза, за разлика от нас, дето само си говорим по форумите :evil: А докато ние си дърдорим и мразим всеки камък, хвърлен в блатото (мразим го, щото хвърлянето е действие, а ние обичаме да си дърдорим без нищо да правим) - та през тва време и БФС, и любимите ни отбори са си все така в ръцете на мутри и агенти.
[offtopic]абе, къде е ПОПКОРН? Нали Цонко нищо не правел? :oops:[/offtopic]

То по твоите критерии, май Венци Стефанов е най-големият радател за правота, нали след всеки мач критикува съдиите! За мен лично, първо Цонко счупи тъпомера и глупомера, а сега се сърди като ощипана мома! Значи казваш, достойна позиция, защото ТОЙ залага пари и реноме?! Нещо не си в час! Откъде при Цонко такива кинти? Каварна не е ли общински клуб?! Друг е въпроса, от къде у община Каварна такива кинти, че да издържа отбор в "А" група? Знаеш ли колко е населението на Каварна? Аз също не съм за това ръководство на БФС, при това аз нямам какви лични интереси да гоня, не ми харесва, националния, не ми харесват съдиите, липсата на публика, но според мен не това е начина! Постъпката на Цонко е използване на държавен пост ( кмет) за гонене на лични амбиции и ползи, които не са му свързани с дейноста!

sten_pla
Контакти:

Мнениеот sten_pla » 05 апр 2011 16:55

Тази ситуация ми прилича на това кой по големи зъби ще покаже и кой повече инат ще бъде. Кавга между двама "арогантни мениджъри" (най-меко казано), "държащи се като деца, каращи се за кой да ритне топката". Защо не седнаха преди мача и да се разберат за парите и всичко, а не да стигат до крайности? От това страдат всички. Сега вече съда ще реши кой е прав и кой крив, но със сигурност ще има губещи - едни от които ще бъдем ние зрителите.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 апр 2011 16:56

mor, защо ръководството на ФК 'Калиакра" не беше съгласно с действията Цонкови?

И тоя капацитет се обади http://gong.bg/view_article.php?article_id=195353
„За българския футбол е обидно мачовете да се излъчват по кабеларка. Всички клубове в българския футбол трябва да се обединим. Ако ще се гаврят с нас – не смятам, че те са най-достойния оператор за излъчване на мачовете”, каза още президентът на Славия.

-----------

А по какво да се излъчва? - и това доживях да прочета.
Тоя какви оператори визира, какви режисьори :lol:

Ми БНТ да вади 50 милиона и няма ядове, тя е ефирна.
Последна промяна от Долно уйно на 05 апр 2011 16:57, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 05 апр 2011 16:57

Има нещо, което не разбирам.
Наказват с глоба от 40 хил. Калиакра за умишлено непровеждане на мача, защото били чели изказвания на ЦЦ в този смисъл. Ама отделно от това, БФС не престава да обяснява, че ЦЦ е никой, защото не е в ръководството на клуба. :mrgreen:
Наказват Калиакра "за допускане на вземане на решение от ръководството на ФК под давление на външни организации", обаче какви доказателства имат за давлението? Ще трябва да са документални! Или свидетелски! Ще става още по-интересно....

----

КАРТАГО, моля те да уточниш какви са му личните амбиции и облаги на Цонко, щото единствения му приход са ТВ-правата, а срещу това е направил стадион, дава заплати, плаща такси - знаеш. Та кажи сега, каква му е изгодата на Цонко да се прави на интересен.
Последна промяна от phd на 05 апр 2011 17:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 05 апр 2011 16:59

kartago написа:Откъде при Цонко такива кинти? Каварна не е ли общински клуб?! Друг е въпроса, от къде у община Каварна такива кинти, че да издържа отбор в "А" група? Знаеш ли колко е населението на Каварна?

Значи щом са малка община не заслужават отбор ли? А това че имат един от най-хубавите стадиони и база? Че само на 4-5 стадиона има осветление? Че има отбори в А група които даже нямат стадион на който да играят? Според мен пък точно такива отбори като Калиакра трябва да има в А група. Колкото до парите - има си комисии, прокуратура и т.н. - да разберат откъде идват парите. Но да проверят на всички отбори откъде им идват парите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 апр 2011 17:01

" Друг е въпроса, от къде у община Каварна такива кинти, че да издържа отбор в "А" група? Знаеш ли колко е населението на Каварна? ''
Ами доколкото съм запознат,парите в Каварна идват от газова концесия/договор за 10 години/.Така че пари имат.Но явно са решили да не пълнят гушите на лапачите в БФС.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 05 апр 2011 17:02

MaCuMo написа:
kartago написа:Откъде при Цонко такива кинти? Каварна не е ли общински клуб?! Друг е въпроса, от къде у община Каварна такива кинти, че да издържа отбор в "А" група? Знаеш ли колко е населението на Каварна?

Значи щом са малка община не заслужават отбор ли? А това че имат един от най-хубавите стадиони и база? Че само на 4-5 стадиона има осветление? Че има отбори в А група които даже нямат стадион на който да играят? Според мен пък точно такива отбори като Калиакра трябва да има в А група. Колкото до парите - има си комисии, прокуратура и т.н. - да разберат откъде идват парите. Но да проверят на всички отбори откъде им идват парите.

+ 1

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 апр 2011 17:03

phd написа:Наказват Калиакра "за допускане на вземане на решение от ръководството на ФК под давление на външни организации", обаче какви доказателства имат за давлението? Ще трябва да са документални! Или свидетелски! Ще става още по-интересно....

----

КАРТАГО, моля те да уточниш какви са му личните амбиции и облаги на Цонко, щото единствения му приход са ТВ-правата, а срещу това е направил стадион, дава заплати, плаща такси - знаеш. Та кажи сега, каква му е изгодата на Цонко да се прави на интересен.

Личните му изгоди ли, наближават избори или пропускаш това?

Ето ти видео доказателство http://ring.bg/kaliakra/kaliakra-boikot ... video.html
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2011 17:03

phd написа:Има нещо, което не разбирам.
Наказват с глоба от 40 хил. Калиакра за умишлено непровеждане на мача, защото били чели изказвания на ЦЦ в този смисъл. Ама отделно от това, БФС не престава да обяснява, че ЦЦ е никой, защото не е в ръководството на клуба. :mrgreen:
Наказват Калиакра "за допускане на вземане на решение от ръководството на ФК под давление на външни организации", обаче какви доказателства имат за давлението? Ще трябва да са документални! Или свидетелски! Ще става още по-интересно....

Брееее, ами като Цонко е никой, защо той заявява за такива решения???? Кметството, какво общо има с футболния ни съюз и гласуваните ( уж демократично) решения там? Значи документални и свидетелски доказателства?! Ами появата му в медиите ( и ти сигурно все нещо си виждал), ето заглавието на тази статия в "Гонг" : http://gong.bg/view_article.php?article_id=195343 , ама чии пари бе, Цонко, твоите ли, на общината ли, на отбора ли, на кметството ли, че вече съвсем се объркахме?! Цонко може да взема такива решения, ако е като Гигов, Ганчев, Събев, когато той плаща, но с държавни пари, да издържаш клуб и да вземаш частни решения?! Ами, "Пази боже сляпо да прогледне" е казал народа! Кога стана калайджия, кога му почерня гъза! ( искам да отбележа, че съм луд фен на рока и приветствам това, което прави той за тази музика в България, но да си знае мястото!)

Върни се в “Футбол - България”