LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ...
Кой е подлога е боклук ???? Йешич завинаги един от нас !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ...

nedev30 написа:Ние защото до сега бяхме вързали цъфнали. Теляга тъпа. Как давате оценки за 5 сек
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
valio_av написа:ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
valio_av написа:ЛеWCкарчетата понаха да мрънкат,за тях ,по-добре е национала да не върви ама Мърльо да е там!Момчета колкото по-бързо се отървем от сянката на ЛеWCки над Националния,толкова по-бързо ще вдигнем отбора и ще жънем победа след победа.
nedev30 написа:LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ...

messi7 написа:nedev30 написа:LSFC 1914 написа:Сега и сръбските подлоги ли ще взимаме! Май и аз ще се откажа от националния отбор ...
Да, от ВАС червените може да е, ама няма нужда да става национален селекционер. Почти навсъкъде се е провалял. Нека някой да ме поправи, ако греша.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост