Как да спрем вандалите по стадионите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Как да спрем вандалите по стадионите?

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:50

Ето я страшната провокация на Иса:

Изображение

Пуканке, аз това пиша - ПЕРСОНАЛНИ наказания. Имам в предвит точно лумпените.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:53

NO MERCY написа:Не пич не съм като тия наркомачета,ама това за иса ме издразни,хората по цял свят на такива напечени мачове го прават, ти се огледа в иса,да момчето е левскарче нормално.Примерно в събота на дербито Панку да ни вкара гол и да се израдва пред публиката на левски и кво трябва да влезнем и да го линчува ме ли ;)

така е бе спор няма.ама ти какво очакваш от надрусани и пини хора където са на 2-3 метра от него?все едно да отидеш в някоя заведения и на някой пиян да му кажеш еби си майката?И той кво ще те гледа и ще т исе радва.както са виновни феновете така и Мз за организацията това е.Но трябва да ни накажат да се вземем малко в ръце!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 мар 2010 21:58

Dobri написа:Когато тате ме водеше на мачове преди 25-30 години, нямаше клетки, феновете бяха на една ръка разстояние и пак беше спокойно.
Сега проблема не в полицията и организацията, а в ултрасите. Трябва да им се наложат персонални глоби от по 15-20 000 лева и да им се забрани да стъпват на стадионите.

Тогава нямаше "Фенове", "Ултраси" и разни групи и групички. ТОгава всички заедно тръгвахме за стадиона. Е винаги имаше някои батко да ме плесне зад врата щото го дразнеше зебрата с другите цветове, но това ми се струваше нормално. Тогава нямаше "Полиция" а имаше "Милиция". Едни чичковци с мустачки и фуражки без каски и щитове. Гледаш ги едни никви ама всеки го беше страх от тях.

Сега не е така. Трябва някои деца да се опарят за да спрат да протягат ръка към горещият котлон.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 мар 2010 22:00

Parmalat написа:Днес пак се изложихме.Ама здраво.Не може така трябва да има жестоки закони за тези лумпени.Забрана да ходят доживот на стадиона и десетки години лежане в затвора!Това е решението.Навсякъде в Европа са се оправили с хулиганството.Ние пак изоставаме.Защо не псоледваме патеката отъпкана от другите страни в тази насока?Нека тези които нахлуха днес на стадиона бъдат арестувани и осъдени!Има ги на запис на камери.Заради футболните хулигани истинските фенове напуснаха стадионите.Как да заведеш детето си на наш стадион.Като е възможно да го осакатят за цял живот както осакатиха едно момиче с пиратка! :evil:

А истината е, че никъде по света не са се оправили с хулиганите... в доста по-читава страна, доста по-голям турнир и доста по-изестни отбори съвсем на скоро феновете нахлуха на терена.Преди около седмица тези на Херта изпочупиха собствения си стадион след като нахлуха на пистата.Впрочем днеска Херта бие 5:1... а въобще не ми се коментира какво става по южна Америка, там има статистика за убитите по трибуните.Тука поне до жертви не се стига...

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 21 мар 2010 22:00

За жалост и това няма да помогне и в ЛЕВСКИ И ЦСКА е пълно с надрусани копелета коити отиват на мач да се прават на големи мъже общо взето оправия няма.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 21 мар 2010 22:01

дОБРЕ ЦСКА трябва да загуби , ако ще и с 400 : 0 , обаче "феновете" от подуяне се опитват да изкарат публиката на Цска наркоманска и пиянска , а само преди 2-3 години в един от мачовете за ШЛ , срещу Сиони - не си ли спомняте че беше чиста война по-зле и от Ирак , тогава ако се спазваха правилата щяхте да видите ШЛ през к... ми , даже щяхте да бъдете дисквалифицирани от Европа минумум за 10 години
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 21 мар 2010 22:11

Пращаме чорбата там където им е мястото - при БКР, АПК, ТКЗС, НРБ и т.н. просто края на абреввиатурите!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 22:12

G0nzi написа:Пращаме чорбата там където им е мястото - при БКР, АПК, ТКЗС, НРБ и т.н. просто края на абреввиатурите!

ето още един лумпен.кво искаме бе хора.лумпените са на всякъде не само по стадионите.такаъв ни е манталитета!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 мар 2010 22:17

Във всички агитки има такива хора,стига сте се обиждали на ГОВЕДА И ЧОРБАРИ.За мене решението е едно искам нашите управници да приемат закон сега за голямото дерби да дойде турската жандармерия само за тоя мач със техните закони.Гарантирам ви,че на стадиона ще има не по-вече от 2500-3000 човека които ще бъдат абсолютно адекватни.Ако дойде полиция като хората и да се спазват законите няма да има такива неща.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 мар 2010 22:28

Ето днеска имаше един л*йнар който викаше `к*р за Левски` на руски паметник на обяд, естествено беше пиян, ама реших да не се занимавам с него, щото иначе щях да му потроша всичките кости в наркоманското му тяло :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”