Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:Строи ли се един ден нов национален стадион, то същият трябва да бъде в покрайнините на София (това "Септември" не го зная къде се намира).
Не е проблем самият стадион, а прилежащата към него инфраструктура.
PFC Litex написа:Къде ги виждаш тези 2 000 парко места в момента
че аз нещо не мога да ги видя![]()
на снимката има паркирани около 60-70 автомобила и паркинга е пълен наполовина
DidoManUtd написа:Дано да не изглеждам смешен, ама нещо не съм в час с това ново изискване за 75% покрити места на стадиона. Първо се чудя защо трябва да е така, доколкото знам в Англия са си го измислили, ама там са ги принудили постоянните дъждове. Продължавам по спомени и телевизионни репортажи, но и в Испания и в Италия например повечето стадиони за без почти никакви козирки. Представям си Бернабеу и Камп Ноу, ами те нямат такова 75%-но покритие, сега се сещам и за Артемио във Флоренция.... Кво ще правят тези отбори след 2011г. не знам, няма ли да има нещо гратисен период и т.н.
А колкото до темата за нашия си нац.стадион, аз си мисля че мястото му е добро и не трябва да се сменя. Ако искат да помогнат, нека облекчат движението по Евлоги Георгиев с някакви мостови или тунелни съоръжения и ще се види, че проблем с придвижването няма да има...., може да се ползва и коритото на реката за тази цел.
Ако някой е в час с точното изискване на ФИФА ли УЕФА ли за тези 75% нека го пусне да го видим. Благодаря предварително!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта