Thsmith написа:Teo написа:Thsmith написа:Прекъснал, но завършил висше.
Още повече, че всички изброени не са със средно, а имат някакъв документ за висше. Трябва/ше им за лиценза...
---
пп Аз сядах отзад когато се готвех да спя и нямаше какво да слушам

То е ясно, че с мляко и халва си е купил средното, иначе нямаше да стои там в момента
@ Прецедент в световната футболна история... футболист вкарал 15 гола на врага става легенда на клуба!
@ А за славните години по пейките на Франция, Турция и т.н.? : /
И какво точно ни засягат годините му във Франция и Турция? Кво общо имат с Левски? Винаги ми е било много смешно като се кефите на бербатов и си мислите, че головете му имат нещо общо с цска и го правят ваша легенда
Важно е какво ще направи за Левски, а след това ако ще и златна топка да взима - все ми е през онази работа.
--
Както вече казах, разлика между неговото висше и това на чичо митко, тройчо и г-н пИчели - НЯМА. От тук следва, че няма и смисъл от реплики на тази тема

+1

Между другото, "Левски" продаде Гонзо на "Рен" за
4,1 милиона долара, което и досега е един от най-скъпите трансфери на български футболист в чужбина.
По темата: Очевидно само хора с малко умствен багаж не схващат иронията, вложена в журналистическия материал за неграмотния доктор хонорис кауза в ролята на преподавател...