ВАРНА написа:sin4ec написа:ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.
Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.
Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!
Току що фен на Левски ме изненада приятно!Имах много такива/ех спомени/,но в последните 15-20 години се стопиха/готините левскари/ и останаха основно наркомани,алкохолици,прошляци,престъпници...Преди имаше лекари,юристи,писатели,артисти,бохеми/как не познавах ни един подобен на тези/...сега всички виждате какво има.Да си жив и здрав и дано срещна подобни на теб някога/скоро ще сте в червената книга/.Спомням си един мач на Морето с Левски в Несебър...ба си и отрепките дето бяха там!
Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!