За двойните стандарти на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

4MVN
Контакти:

Re: За двойните стандарти на Черно море

Мнениеот 4MVN » 13 май 2015 22:14

Кролик написа:Проблема е, че БФС/ПФЛ още пред няколко месеца трябваше да кажат къде ще се играе финала. Тогава никой нямаше да има претенции. Билетите се пускат 50%-50% до 2-3 дни педи мача, после на свободна продажба ... Който отиде, отиде ... който не иска, ще гледа по ТВ.
Елементарно и просто ... ама не и за глупаците ...

+1

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 13 май 2015 22:14

veni__85 написа:За да няма сърдити, финала да е в два мача. Разменено гостуване, с правилото за гол на чужд терен.

+1

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2015 22:27

ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...

Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока :!: , очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 май 2015 23:30

TristaNNN написа:
ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...

Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока :!: , очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?

Ами ето как.На финала с ЦСКА се грабнахме аз,жената,двете ми дъщери и един БОЙФРЕНД ,отидохме до Рибарица където преспахме и си изкарахме чудесно.После на мача,където НЕ СИ ИЗКАРАХМЕ чудесно заради мелето.После Копривщица с преспиване и обяд и накрая Варна.Всичко надлежно организирано,струваше ми малко повече от 1к.И с Ловеч финала нещо подобно беше.Надявах се и сега да ми се получи,но поради некадърното БФС,не можах да си оправя идването и за първи път ще гледам финал по ТВ/на Морето имам в предвид/.То хубаво че не си оправих нещата за 27-28 или 24.Щях да си умра от яд.Така че успех с отиването ти и много емоции/надявам се без мелета/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 май 2015 23:36

emigo73 написа:
ВАРНА написа:
sin4ec написа:
ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.

Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.

Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!

Току що фен на Левски ме изненада приятно!Имах много такива/ех спомени/,но в последните 15-20 години се стопиха/готините левскари/ и останаха основно наркомани,алкохолици,прошляци,престъпници...Преди имаше лекари,юристи,писатели,артисти,бохеми/как не познавах ни един подобен на тези/...сега всички виждате какво има.Да си жив и здрав и дано срещна подобни на теб някога/скоро ще сте в червената книга/.Спомням си един мач на Морето с Левски в Несебър...ба си и отрепките дето бяха там!
Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!

Колега,чудесно мнение и чудесно мислене. Ако някога имаш път към София по повод мач с нас или не,обади ми се. С удоволствие ще те почерпя ,една или няколко бири,ще си поговорим за футбол и ще те изпратя с най-добри пожелания.
Писноло ми е от,тези тъпи и злобни караници.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 май 2015 01:22

dodo7271 написа:Имам едно питане към феновете на Черно море, ама към нормалните, не троловете и злобарите. Защо преди 9 години, когато БФС и Лигата наредиха финала с ЦСКА да се играе на Националния стадион, нямаше протести, обвинения? И защо сега, когато БФС очевидно в изгода на този клуб от Варна направи финала за Купата да се играе в Бургас, реакцията ви е съвсем друга? Просто така питам, за един приятел....

Тогава доколкото си спомням,финала бе определен предварително.А за какво мрънкане говориш? просто е нормално билетите да са по равно,да се тегли жребий за символично домакинство и който е домакин в сектор А + малко от "завоите".Който е гост в сектор В и малко от "завоите". Точно зад вратите - две буферни зони.Щом са решили да 16 000,значи по 8000 и толкова.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 14 май 2015 01:27

sin4ec написа:
ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.
Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.

Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!

Ама разпредели всички! И бройки определи. Я по-сериозно! Може пък да съм решил да видя новите ремонти на бургаския кмет,за да ги сравня с нашите.Защо ме пращаш направо на стадиона? Или пък да си направя селфи с някой левскарка......

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 14 май 2015 01:42

Изсмукаха си от пръстите пак темичка левскарите :lol: , а салама изядохте ли го вече :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 май 2015 09:17

anihilator написа:Изсмукаха си от пръстите пак темичка левскарите :lol: , а салама изядохте ли го вече :lol:

Я, кой го казва?! Тия дето се скъсаха да пускат какви ли не глупости за Левски. А салама го изядохме, еклерите оставихме за вас :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 09:21

TristaNNN написа:

Дестинацията от Варна до Бургас е 130км,а до София е 370-няма и три пъти!?!Като време при нормално каране от Варна е 2 часа,а от София около 3часа и 15минути.
Иначе няма какво да се коментира-абсолютна простотия от страна на бфс(или който е там) да се определя място в последния момент.Ясно е и,че всеки от вас(както бих постъпил и аз) ще се организира за да присъства.Най-важното е че го направиха в почивен ден и няма да се налагат отпуски и бягства от работа.След мача всеки ще има време да се прибере в съответния си град.Миналата седмица мача с Лц беше точно от 20.00 часа и към 2 си бях в Бургас.

Върни се в “Футбол - България”