Мнениеот levski_4_life » 25 юли 2014 00:03
Ясно е, че когато се играе в турнир, при фазите с 2та мача, определено е по-лесно на отбора, който в първия мач е гост. Особено пък при отборите с по-слаби играчи, но силни публики (ЛЕВСКИ, Цска, Ботев, Берое....). Примери няма нужда да ви давам, предполагам сами ще се сетите, че в ~90% от мачовете в предварителната фаза, в които сме били домакини втория мач сме продължавали (тук говоря само за ЛЕВСКИ, но предполагам и при другите отбори процента е >50), а в обратния случай, сигурно сме изпадали в над 60% от случаите.
Затова искам да попитам, какъв е шанса толкова години подред, ние да се падаме гости във втория мач (Сараево, Иртиш, Търнава), но ако досега го отдавах просто на лош късмет, когато погледнах, че и четирите ни участника са гости във вторите мачове, според мен нещо не е наред.
Вие какво мислите?
само не ми е ясно защо като я публикувах тази тема в нашия раздел, някое модераторче я изтри? ако мисли, че не е за там да я премести, кво трие
едит: тя била слята с общата тема за евротурнирите; добре, ама според мен това е наистина сериозен казус, заслужаващ отделна тема; МОЛЯ НЕ Я МЕСТЕТЕ