каква свастика, какви пет лева? ако случайно отдалече изглежда или наподобява някакъв символ, това по никакъв начин не означава, че е търсен подобен ефект - въпрос на случайност.
тези които падат 20 пъти за няма и година да търсят причините в тяхното дворче, може и в задното, ако искат.
левски шампион!!!
Трябва ли Левски да бъдат наказани !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли Левски да бъдат наказани !
Стига деее кво само се заяждате а пък наще що отговарят .. нз то чорбата си няма друга работа и гледа другия кво прави ..
и вместо да изрази мнение се се ус..а

POPCORN написа:yasennn написа:хаха аве ти си луд да накажат отбора заради 30 човека които Уж са фенове а само пречат на отбора тва са някакви наркомани и пияници това не означава че цялата публика на ЛВВСКИ е такава в агитката на цФка също има такива мърши във сяко стадо си има мърша
да има и ни наказаха нали заради ловече а тия където бяха в ловече са 1/432432432432432 от агитката на цСКа ама сега сме лишени от 2 домакински.това не е логика!
Пуканке, в Ловеч имаше стотици червени фенове на терена.Мястото им е на трибуните не зад вратите или на игрището.Като се има предвид ,че на гостуванията ви ходят не повече от 1000 човека (а и на домакинствата), това си е един много сериозен процент.Да ти припомням ли един финал за купата на България между ЦСКА и Черно Море, какви истъпления правехте.За удар срещу противников играч от фен в тунела?!Какво искаш?Моето предложение за наказание е да играем мача с Локо СФ на националния.Ти какво ще кажеш?Ако искаш, може да се отнеме титлата на Левски за миналата година и да стартират този сезон с минус 10 точки!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
0007 написа:groti написа:ЕМИЛ написа:доколкото знам у нас няма нацистка партия.затова няма нищо общо и с политиката
До колкото знам свастиката е фашистки символ.Фашизмът,от своя страна е политически строй,т.е. има доста общо с политиката.Не с тази в парламента,а с идеологията и т.н.
Стадионите не са място за политически,религиозна и подобни пропаганди и идеологии.
Дай тогава да забранят ЦСКА.Защото те с емблемата си предизвикват политическа пропаганда.
Има хора които трябва да мислят и по този въпрос.Не знам,как го тълкуват господата от ФИФА ,УЕФА и т.н. Истината е,че комунистическите обеждения до колкото знам не са официално забранени в България,Европа и Света(за съжаление),докато фашизмът до колкото знам е.
110 години любов!
- POPCORN
- Контакти:
peho написа:POPCORN написа:yasennn написа:хаха аве ти си луд да накажат отбора заради 30 човека които Уж са фенове а само пречат на отбора тва са някакви наркомани и пияници това не означава че цялата публика на ЛВВСКИ е такава в агитката на цФка също има такива мърши във сяко стадо си има мърша
да има и ни наказаха нали заради ловече а тия където бяха в ловече са 1/432432432432432 от агитката на цСКа ама сега сме лишени от 2 домакински.това не е логика!
Пуканке, в Ловеч имаше стотици червени фенове на терена.Мястото им е на трибуните не зад вратите или на игрището.Като се има предвид ,че на гостуванията ви ходят не повече от 1000 човека (а и на домакинствата), това си е един много сериозен процент.Да ти припомням ли един финал за купата на България между ЦСКА и Черно Море, какви истъпления правехте.За удар срещу противников играч от фен в тунела?!Какво искаш?Моето предложение за наказание е да играем мача с Локо СФ на националния.Ти какво ще кажеш?Ако искаш, може да се отнеме титлата на Левски за миналата година и да стартират този сезон с минус 10 точки!Много сте жалки, че чак не ми е смешно вече!
Абе хубаво бее.може да си прав!Ама нас поне от време на време си ни наказват а вас никога нищо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Гроти, точно тук грешиш. Комунистическия режим, заедно с петолъчката е забранен. Така че, ако трябва да има някакво наказание за Левски, то в ЦСКА всички би трябвало да са в затвора като се почне от чистачката!
Недоносчета смотани, първо научете какво е свастика и тогава пишете глупости!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика
http://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика

точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце
HESS написа:
точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце
На Арменския поп.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
[/quote]
Абе хубаво бее.може да си прав!Ама нас поне от време на време си ни наказват а вас никога нищо ![/quote]
Така вече съм съгласен.За всяко провинение трябва да има и наказание.Сега помисли малко и дай предложение какво да бъде.Ако си обективен ще ти стисна ръката.И междо другото са ни наказвали много по-жестоко отколкото вас някога (изключвам лиценза), но сигурно си много малък и не знаеш.
Абе хубаво бее.може да си прав!Ама нас поне от време на време си ни наказват а вас никога нищо ![/quote]
Така вече съм съгласен.За всяко провинение трябва да има и наказание.Сега помисли малко и дай предложение какво да бъде.Ако си обективен ще ти стисна ръката.И междо другото са ни наказвали много по-жестоко отколкото вас някога (изключвам лиценза), но сигурно си много малък и не знаеш.
Върни се в “Футбол - България”