Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот bnborisov » 04 юли 2013 09:45

mistreated написа:
bnborisov написа:от правна гледна точка абсолютно чисто. Държавата остана да се занимава с селския както тя си знае. Верно той прехвърли собственоста си но това не е наша работа ние предупреждавахме държавните органи за това. Иначе около Ботев всичко стана чисто и по закона. БФС обаче не ни разреши да започнем от "Б" група , имаше такава възможност , но не и според правилниците на БФС.
Ако вие ще започвате от долните групи (нещо в което се съмнявам) и вие ще почнете от "В", няма да слезите по-долу.

Човек, надълго и нашироко съм ви обяснявал за "правилниците на БФС", ама не ми се пише пак едно и също. Факт е, че присъствието ви във В група се дължеше на Металик Сопот. Както нашето в А група можеше да се дължи на Нефтохимик (нещо, което явно няма да стане). Всичко друго е игра на думи и разтягане на локуми.
А относно дълговете... ами държавата и сега да се оправя с Титан, както намери за добре. Ние друго от нея не искаме.

Добре де ама това което искахте да направите с Нефтохимик , на нас не ни разрешиха да го направим с Свиленград (ако не се лъжа) не било по правилата на БФС и доколкото знам Лечков тогава скачал най много

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юли 2013 09:48

Папагалите се насраха да реват за случая с Велбъжд, а то какво стана, след няколко години имаше Металикгейт...staria

да де само дето в единия случей закриха Локо ПД а В другия Металик но за тебе разлика няма знам. :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 09:55

bnborisov написа:Добре де ама това което искахте да направите с Нефтохимик , на нас не ни разрешиха да го направим с Свиленград (ако не се лъжа) не било по правилата на БФС и доколкото знам Лечков тогава скачал най много

Това, че не са ви разрешили не значи, че не е можело. Както сам знаеш БФС е държава в държавата. Правят каквото и както намерят за добре. Да не говорим, че самите те са извън закона.
А и не знаем точно какво сте искали да направите тогава... Дали е било точно същото, като нашето с Нефтохимик?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юли 2013 10:08

Хахаха, да живее фейсбук и неговите многобройни протести... :lol: Хората дори не се познават, а вече всички споделят и общи възгледи. :lol: Как става тая магия? :)
[offtopic]А трети прибира парите на протестиращите. :cry: Стига с тия фейсбуци- за пари е направено всичко. Колкото повече страници с протести им направите, толкова повече ще вземат. :P Пустите му пари... уреждат мачове, уреждат протести, избори се купуват и никой не схвана досега, че ние нямаме думата за нищо, освен да си го мерим по форумите на кой му по-крив света. :mrgreen: :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 04 юли 2013 10:19

Крайно време е вече да се премахне този тъп закон - държавни фирми да субсидират , спонсорират , издържат футболни отбори.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 юли 2013 10:27

Наглостта и злобата у феновете на някои от отборите в България няма граници. Много бързо обръщат плочата, когато помощта или спонсорството не се отнася за техния клуб, значи за едни колко повече, толкова повече, а за други нищо. Разберете драги хора, че не може винаги да става така, както вие искате. Защо не протестирахте срещу Чорни, ВТБ, както и евентуално срещу "Газпром" питам аз???
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Възмущение от родните телевизии

Мнениеот Заклет Левскар » 04 юли 2013 10:30

Колеги, снощи се прибрах от протеста и с интерес изгледах спортните новини по най-лансираните телевизии(знаете ги кои са). Голямо беше учудването ми, че без изключение казваха едно и също:
" Комисията за младежта, децата и спорта към Нар.Събрание излезе със отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с ЦСКА."
Никъде не се спомена обаче,че това писмо е разпространено от пресцентъра на НС на БСП. ( казано по просто: комунягите драпат за спасението на изчадието си)
Ей, това журналята са мръсна гад.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 04 юли 2013 10:31

Говеждата наглост няма край. Когато държавата им докара Чорни нямаше държавна намеса, когато Бойко им намери ВТБ и Газпром нямаше държавна намеса. Вие сте най-наглата и отвратителна публика в Европа!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Възмущение от родните телевизии

Мнениеот j0rka7aa » 04 юли 2013 10:33

Дали ще направите рекорд по брой теми? Що не рева те питам аз теб като дойде Чорни, ВТБ или при евентуално идване на "Газпром", дишай спокойно никой не може да ви отнеме поне тази титла - "отбор на властта", там поне е ясно, че винаги ще сте първи.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2013 10:34

Абе я някой запознат да разясни как точно държавата (БСП) се меси във футбола, че аз до тук схванах само едно - всички говорят за нероден Петко, а Мара дори не е бременна
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”