Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Мнениеот mad forest » 20 ное 2012 21:36

зеления написа:
mad forest написа:
tsonpen написа:Аз бих искал да чуя запис на изказването му преди да коментирам. Много често се препредават превратно интервютата. И се чудя в този технологичен век, дето всеки телефон прави сносно видео, защо все ни се препредават с писания интервютата, а няма някое записче да видим контекста, да чуем интонацията и най-вече - точните думи.

Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ! :)

Лично на мен не ми харесват такива неща, въпреки че ги правят всички по-сериозни отбори в България! Хубаво, да си прави сателити, но с отбори като Светкавица например! Хем ни е наблизо, хем не са някакво име! Спартак може да са в миманса сега, но са име в БГ футбола и си мисля, че няма как да станат сателит на когото и да е дори да играят по зоните!

Нищо лично, ама до преди 2 години мълниите ви лупаха дето ви сварят. И то с десетилетия назад във времето. Бяхте им най-редовния абонат. ;)

Абсолютно си прав, често си ни биеха, не че не сме ги били и ние, де! Но виж сега как се обърнаха нещата, те са пак там където бяха, а ние дерем "грандовете", че вече и традиционно!
Светкавица с отворени обятия биха станали такъв сателит! Нито имат желание да влизат в А група, нито имат някакви други амбиции! Кретат си там и това е! Миналата година от това че Етър беше бутан за А група, а те насила падаха в поредния бараж, Светкавица се озова в А група и резултатът го видяхме!
Последна промяна от mad forest на 20 ное 2012 21:44, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 20 ное 2012 21:37

Какви традиции има Нефтохимик, че ме шокирахте? Дунав отбор на 2 години и той бил имал традиции. Тоя Пирин той на колко години е, че да има традиции.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 20 ное 2012 21:41

Не съм обидчив, просто мразя, когато ме олицетворяват с някви епитети без причина...И пак казвам, че всичко е в сферата на фантастиката - нито Дунав ще стане сателит на Лудогорец, нито обратното. Просто написах, че е по-възможно Лудогорец да стане сателит на Дунав, отколкото обратното.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 ное 2012 22:30

Stn,защо си толкова озлобено копеле,би ли ми обяснил ? Гледам,че в доста теми сереш ли та сереш...Никой дунавец няма претенции,че сме гранд,отбор с традиции и т.н. Ние просто сме един отбро,който има солидна фенска подкрепа,общественост,която го подкрепа където и да е,а за трофеи и купи,не ламтим...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 ное 2012 23:57

Затри се отбор като Черноломец Попово... Не знам каква им е идеята да вземат отбори с история за сателит. Спокойно могат да помагат за развиване на футбола в малките градове - те нито имат свръхамбиции, нито възможност сами да правят нещо качествено без подкрепа. Така хем юношите на домуза ще се обиграят, хем и ще събират публика в малкия град. Както Ботев направи например с Раковски.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 ное 2012 23:18

Абе стига си драматизирали. Единият бил играл срещу еди-кой си, другият срещу еди-кой си? Ключовото тук е "бил"!!! Къде са сега тези отбори? Някой знае ли ги на какво приличат, какви са им базите? Може преди години да са били нещо, но сега на системи и не съм чул някой да се е разтичал да тръгва да ги съживява.
Хем футболът ни е на патерици, изоставаме даже и от съседните държави, хем вадим големи пищови на гол тумбак, че и претенции изразяваме. Осъзнайте се малко, да му се невиди. Иначе с комплексарщината ще си останем с мизерното ниво на бг футбола.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 ное 2012 20:01

dunavfc написа:Stn,защо си толкова озлобено копеле,би ли ми обяснил ? Гледам,че в доста теми сереш ли та сереш...Никой дунавец няма претенции,че сме гранд,отбор с традиции и т.н. Ние просто сме един отбро,който има солидна фенска подкрепа,общественост,която го подкрепа където и да е,а за трофеи и купи,не ламтим...

Днес, ако създам отбор в Русе и след 4 години влезе в "А" група и той ще има голяма фенска маса не, че Дунав имат кой знай каква фенска маса. В Русе има любители на футбола, които ще ходят на мачове на всеки отбор, ако играе на ниво!!! Справка Раковски, Корабостроител, Локомотив Русе
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 22 ное 2012 20:35

stn написа: В Русе има любители на футбола, които ще ходят на мачове на всеки отбор, ако играе на ниво!!! Справка Раковски, Корабостроител, Локомотив Русе

A Ariston?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 ное 2012 17:36

stn написа:
dunavfc написа:Stn,защо си толкова озлобено копеле,би ли ми обяснил ? Гледам,че в доста теми сереш ли та сереш...Никой дунавец няма претенции,че сме гранд,отбор с традиции и т.н. Ние просто сме един отбро,който има солидна фенска подкрепа,общественост,която го подкрепа където и да е,а за трофеи и купи,не ламтим...

Днес, ако създам отбор в Русе и след 4 години влезе в "А" група и той ще има голяма фенска маса не, че Дунав имат кой знай каква фенска маса. В Русе има любители на футбола, които ще ходят на мачове на всеки отбор, ако играе на ниво!!! Справка Раковски, Корабостроител, Локомотив Русе

С това съм абсолютно съгласен,ако Аристон някой ден влязат в елита,със сигурност на мачовете им под 5 хил. души няма да има,естествено,ако не са боксова круша...Но,ако прочетеш внимателно,какво съм писал,ще видиш,че съм уточнил,че става въпрос за ДУНАВЦИ,не за русенци.Освен това,правиш разлика от присъствие и подкрепа нали ? Да всеки русенски отбор би се радвал на сериозна посещаемост,ако има успехи,защото сме наистина футболен град,но нали ти е ясно,че освен чопленето на семки,псувните,клетвите друго няма да чуеш от стадиона ?

Върни се в “Футбол - България”