ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот plovdivram » 18 фев 2009 17:09

botev champion
Жалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........

:lol: Така е botev champion-е... Ние жалките хора сме си такива!!! Седим си в къщи или на работата пред компютъра и хулим хората наляво-и надясно в интернет скрити зад жалките си анонимни никове!!! :lol: Жалък живот водим ние... ей!!! :lol: Какво беше казал Христо Ботев за нас?!! :lol:
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 17:18

plovdivram написа:botev champion
Жалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........

:lol: Така е botev champion-е... Ние жалките хора сме си такива!!! Седим си в къщи или на работата пред компютъра и хулим хората наляво-и надясно в интернет скрити зад жалките си анонимни никове!!! :lol: Жалък живот водим ние... ей!!! :lol: Какво беше казал Христо Ботев за нас?!! :lol:

И да се самосъжаляваш Рам действителността е такава.Излез ти неанонимния Рам със своя снимка и позиция:Г.Илиев ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНА ПЛОЧА В ПАНТЕОНА НА ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 фев 2009 17:19

botev champion на 18 Фев 2009 18:01

slavia_forever на 18 Фев 2009 18:10
За пореден път, не успя да надскочиш себе си. Не искам и няма да те да те обиждам, но наистина е жалко...

Добре бе пичове!!! :lol:
Айде кажете ми как да не ви смята човек за едно и също... Ами само погледнете тези два поста /горните/... Забележете... При това дадени почти последователно... иначе от двама различни форумисти... Е!!! Ако ми кажете, че няма уникално сходство между тях!!! ... Пъ' де да знам... жалкото ми съществуване може да е замъглило преценката... но ...
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 фев 2009 17:23

botev champion
И да се самосъжаляваш Рам действителността е такава.Излез ти неанонимния Рам със своя снимка и позиция:Г.Илиев ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНА ПЛОЧА В ПАНТЕОНА НА ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

botev champion,
ами botev champion-е, ако ми покажеш къде съм твърдял, че Жоро Илиев има място в ПАНТЕОНА НА ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ... ОК... Да разбирам ли, че ти Лаута я разбираш точно за такова място... Не за друго... ами защото единственото нещо, което аз съм твърдял е че такава възпоменателна плоча, като тази, за която говорим има своето място на Лаута!!!

което ме подсеща да те попитам... Ти виждал ли си я тази плоча? Знаеш ли къде точно се намира?!... и какво точно пише на нея?!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 17:24

plovdivram написа:botev champion на 18 Фев 2009 18:01

slavia_forever на 18 Фев 2009 18:10
За пореден път, не успя да надскочиш себе си. Не искам и няма да те да те обиждам, но наистина е жалко...

Добре бе пичове!!! :lol:
Айде кажете ми как да не ви смята човек за едно и също... Ами само погледнете тези два поста /горните/... Забележете... При това дадени почти последователно... иначе от двама различни форумисти... Е!!! Ако ми кажете, че няма уникално сходство между тях!!! ... Пъ' де да знам... жалкото ми съществуване може да е замъглило преценката... но ...

Всеки има право на мнение и в този контекст, аз уважавам твоето мнение. :idea:
Хайде вземи ти отношение, по "издържания" пост на вашия фен drughi , без да вадиш от 100 кладенеца вода, за да го защитиш! Можеш ли, или не?!
:?: :idea: :?: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 17:33

Рам много добре знам,къде стои въпросната плоча.На нея мисля,че пише "От признателните фенове" или нещо такова.Поканете и жертвите му да го почетат.Кажете на гражданите на Пловдив и България кои са авторите на въпросния монумент и с чие финансиране и разрешение е поставен.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 фев 2009 18:03

botev champion
Рам много добре знам,къде стои въпросната плоча.

E.. Къде де?!

botev champion
Поканете и жертвите му да го почетат. Кажете на гражданите на Пловдив и България кои са авторите на въпросния монумент и с чие финансиране и разрешение е поставен.

Ами да ти кажа досега негови жертви или техни роднини не са се обадили да кажат, че това, което е сторено на Лаута е обидно за тях и поругава честа на неговите жертви... Сигурен съм обаче, че ако такива се появат със сигурност Фен клуба на Локомотив Пловдив, по чиято идея и финансиране е изработена въпросната плоча ще ги изслушат и ще направят неохбодимото...

И за да не се мъчиш... Ще ти кажа, че въпросната плоча е сложена с четири болта на стената в антрето /ако мога така да се изразя/ на Лаута, където са изожени още много неща свързани с историята на Локомотив Пловдив, част от които е и Жоро Илиев... В този смисъл можеш да отидеш и да провериш... и ако има още нещо, което не ти харесва можеш както казваш "като гражданин, който си плаща данъците на тази Община", чиято собственост е стадиона да поискаш да бъдат махнати...Ей така 'щото на теб не ти харесват!!! Предполагам, че в музея на ЦСКА, Славия и др. БГ клубове има снимки на различни хора, които също биват свързвани с "тъмния" бизнес и са били покосявани от "неестествена" смърт... и там ти отново като съвестен български гражданин също можеш да поискаш премахването им... Друг е въпроса дали Общината има право да се разпорежда върху интериорните решения на нейните наематели?!! т.е. ти ако си наемател мислиш ли... и дали е възможно наемодателя ти да определя какво ще си сложиш на стената...
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 18:09

Само лека вметка- славия форевър и ботев шампион определено не са един и същи потребител, освен ако някой магьосник успява да пише от Пловдив и София едновременно, Поне това показват айпитата им. Така, че съжалявам, ако съм разочаровал някого.
Между другото адски се кефя накъде отиде темата, гледайки фенове на Ботев и Локо-то да пишат заедно в една тема, забравили за момент клубните си пристрастия.

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 18:17

Рам пак говориш без да премислиш.Първо едно е да има снимки,друго е паметна плоча.Второ:ако имаш апартамент дай ми го и вътре ще го обкича с паметни плочи на 4 болта.Трето:Стига с тази анонимност.Излезте с имената и лицата си всички които я поставихте за да може признателните българи да ви благодарят.

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 18:22

mike28 написа:Само лека вметка- славия форевър и ботев шампион определено не са един и същи потребител, освен ако някой магьосник успява да пише от Пловдив и София едновременно, Поне това показват айпитата им. Така, че съжалявам, ако съм разочаровал някого.
Между другото адски се кефя накъде отиде темата, гледайки фенове на Ботев и Локо-то да пишат заедно в една тема, забравили за момент клубните си пристрастия.

Майк28 не виждам реакцията ти по повод поста на нещото с ник други.

Върни се в “Футбол - България”