Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.
nesidor написа:ralka_levskarka написа:nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.
аммм .. не са само сини, пък и то наистина ако поугледаш стадионите на Черно Море прилича на изорана нива, то в търново стадиона е по-хубав .. И стига се засягали въпроса за дузпата, то чудо дузпа, ама ако беше за ВАС нямаше да ревете като коне !
Да,но става рецидив
Sofiaatowern написа:Разберете, че това е действителността в България. Вие говорите сякаш държавата ни е станала светска държава като Германия и вече всичко друго е на шест, а остават само футболът ни и терените за оправяне и някой клубове умишлено не развиват базите си.. Когато нещата се нормализират в тази дупка, тогава ще е уместно да създавате такива теми! Спор няма - Тича е буквално нива, ама откъде пари за поправянето й?! Заплатите са равни на тези в Африка, вие за терените ми дискусирате.. Не мога да проумея в какъв розов свят живеете вие, или сте забравили, че сте в държава наречена България - най-бедната в Европа, най-неграмотна, най-престъпна, най-корумпирана и още стотици "най" призове. Намалете малко темпото и не нападайте другите! За интереси да не го поддържат дълбоко ме съмнява да имат, защото ТИМ не са толкова плоски да не знаят, че ако вложат в нещо, то ще им се отблагодари в пъти! И аз съм фен на Левски, но вие вече прекалявате, без да се замисляте!
PROSTAK написа:nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.
Това се опитвам да им кажа и аз ама...... единия почнал да ми говори за омраза.Каква омраза ве пич.Как няма да ви мразят феновете на морето,след като за последните 8 мача срещу вас има 9 дузпиСлед всеки такъв мач омразата към отборчето ви нараства,а наглите изказвания на футболистите и ръководството подклаждат вражда,която не е във ваша полза
Половината ви фенове се държат неадекватно и пускат злобни теми като тая за да се изкъкате всички сини джуджета.Терена не се определя по това как изглежда
thehellriser написа:Но нека по същата логика да направим тема: "Кой е най-съдийският отбор на всички времена?"
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта