Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Prizrachen
- Контакти:
Re: Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?
Кое не разбрахте ? Казах аз че ще дам пари ще дам, ама не е там работата нека малко и Държавата обърне внимание на футбола не само да мислят какви далавери да правят и на кой остров да си почиват някой и къде да си построят вили и т.н. аз ако вземам 400 лв заплата пак ще дам, само защото ще го направя от любов към футбола а ония вземат по 40 000 и ги боли ....
Бих плащал и бих гледал бг мачове пред ботушарски дербита като Хъл - Сток Сити.
Друг въпрос е, че ми се иска А група да стане от 10 отбора, които играят на що-годе прилични стадиони и терени.
Друг въпрос е, че ми се иска А група да стане от 10 отбора, които играят на що-годе прилични стадиони и терени.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Бих плащал и бих гледал бг мачове пред ботушарски дербита като Хъл - Сток Сити.
Нали това е целта!Да се наблегне на базите на стадионите и оттам вече постепенно да се вдигне и нивото!Държавата ще помогне и собствениците на отборите също,а да не забравяме че има и европейски програми за спорта от Европейският съюз които също са готови да откликнат за базите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
vladomin_
- Контакти:
Под една или друга форма ние сега плащаме за да гледаме български футбол. Не виждате ли, че вече безплатни телевизии няма. Но ако наши клубни отбори станат редовни участници в груповата фаза на шампионска лига определено ще плащам и повече от сега. Нищо, че не съм фен нито на Левски, ЦСКА и Литекс. Това означава, че ще имаме по силно първенство.
ВДинев
То във статията си го пише, че "качественото струва пари"!!! А в нашето първенство определено липсва качеството, и затова ще е много трудно да вземеш парите на хората! Още повече, че хората спряха да ходят по стадионите, точно заради занижаване на качеството на предлаганата продукция, а не заради излъчването и по ТВ-то!
Аз лично бих плащал или бих се върнал на стадиона, само ако се качи качеството на игра, а това става и без да се наливат колосални суми пари, само се изисква повишаване на профионализма!
Още повече, че не се знае колко от тея пари наистина ще бъдат инвестирани в клубовете, защото в момента, президентите на клубовете предимно търсят печалба от отборите си! Пресен пример е как Батков прибра милионите евро от участието на Левски в Европа преди 3-4 години, вместо да ги инвестира в отбора!
Така че първо нека да накарат хората пак да напълнят стадионите и после сами ще се учудят, как тези, които не са успели да влязат на стадиона, ще плащат не 10, а 100 лева за гледане на мачове по ТВ-то!!!
Аз лично бих плащал или бих се върнал на стадиона, само ако се качи качеството на игра, а това става и без да се наливат колосални суми пари, само се изисква повишаване на профионализма!
Още повече, че не се знае колко от тея пари наистина ще бъдат инвестирани в клубовете, защото в момента, президентите на клубовете предимно търсят печалба от отборите си! Пресен пример е как Батков прибра милионите евро от участието на Левски в Европа преди 3-4 години, вместо да ги инвестира в отбора!
Така че първо нека да накарат хората пак да напълнят стадионите и после сами ще се учудят, как тези, които не са успели да влязат на стадиона, ще плащат не 10, а 100 лева за гледане на мачове по ТВ-то!!!

- greenlandia
Категорично не съм съгласен и няма да плащам с изключение на любимия ми отбор"Берое".
Не искам да гледам "дербита" Славия-ЛокоСф, Литекс-Славия, ЛокоСф-Литекс, та дори и "хипер дербито" левски-цска , с по 200 човека на стадиона. Твърдо против ,няма как да стане това. Вместо да мислят как да направят първенството атрактивно ,се занимават с глупости .
Не искам да гледам "дербита" Славия-ЛокоСф, Литекс-Славия, ЛокоСф-Литекс, та дори и "хипер дербито" левски-цска , с по 200 човека на стадиона. Твърдо против ,няма как да стане това. Вместо да мислят как да направят първенството атрактивно ,се занимават с глупости .
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
BultraStyle
- Контакти:
Бих дал пари да гледам родното първенство ,но стига да имаше за какво да ги дам
На фона на цялата мизерия и корупция трябва да си луд ,за да дадеш пари !
- deepblue1963
Доколкото разбирам,темата е не само за платената ТВ,а и за приходите от билети.Онзи ден В.Грънчаров каза,че в Кипър най-евтиният билет е 18 евро.И,понеже разликата в заплатите м/у България и Кипър не е 18 пъти,не е нормално в България един билет за мач да струва 1-2 лева,че и 3.А на някои стадиони-дори свободен достъп.Преструвайки се,че има,уж,някаква "фиктивна" покупка на билети.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Всичко идва от управниците на отбора, без инвестиции няма как да искат пари!!! Ще дам един пример с моята любима армия-там става от зле по-зле, как да платя повече като дори и в А сектор неможеш да седнеш на столе(примерно), там разрухата от времето е пълна. Друг пример, това лято ходих до фен магазина(пак на армията)да си взема новия екип... ами нямаше го, после ходих пак след мача срещу Динамо, пак го нямаше... след мача с Фулъм, пак го нямаше... ходих и Ноември месец-същия резултат. Това не е нормално. Не сме ние виновните тук.
YA GUNNERS YA
Може би всички забравяме за пазарните правила. Качеството определя цената и конвертируемостта на продукта. Защо английското първенство да не струва 800 паунда на година? Или калчото, или бундеслигата, ами испанското ? Освен, че са най-силните, те и са достатъчно атрактивни да привличат аудитория. Но там се инвестира в това. Нямам нищо против да плащам за да гледам А-група, но какво, прочее, е направено за да ме накара да си дам парите. Къде са инвестициите, къде е атрактивната игра и мотивацията на футболистите? Това са неща, които не ние като публика и фенове трябва да направят, а са прерогатив на собствениците и ръководството на клубовете.
Винаги, навсякъде !
Върни се в “Футбол - България”