Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Re: Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Мнениеот Prizrachen » 17 фев 2010 01:07

Кое не разбрахте ? Казах аз че ще дам пари ще дам, ама не е там работата нека малко и Държавата обърне внимание на футбола не само да мислят какви далавери да правят и на кой остров да си почиват някой и къде да си построят вили и т.н. аз ако вземам 400 лв заплата пак ще дам, само защото ще го направя от любов към футбола а ония вземат по 40 000 и ги боли ....

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 фев 2010 01:52

Бих плащал и бих гледал бг мачове пред ботушарски дербита като Хъл - Сток Сити.
Друг въпрос е, че ми се иска А група да стане от 10 отбора, които играят на що-годе прилични стадиони и терени.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 04:33

ehh написа:Бих плащал и бих гледал бг мачове пред ботушарски дербита като Хъл - Сток Сити.
Друг въпрос е, че ми се иска А група да стане от 10 отбора, които играят на що-годе прилични стадиони и терени.

Нали това е целта!Да се наблегне на базите на стадионите и оттам вече постепенно да се вдигне и нивото!Държавата ще помогне и собствениците на отборите също,а да не забравяме че има и европейски програми за спорта от Европейският съюз които също са готови да откликнат за базите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 17 фев 2010 08:11

Под една или друга форма ние сега плащаме за да гледаме български футбол. Не виждате ли, че вече безплатни телевизии няма. Но ако наши клубни отбори станат редовни участници в груповата фаза на шампионска лига определено ще плащам и повече от сега. Нищо, че не съм фен нито на Левски, ЦСКА и Литекс. Това означава, че ще имаме по силно първенство.
ВДинев

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 фев 2010 08:13

То във статията си го пише, че "качественото струва пари"!!! А в нашето първенство определено липсва качеството, и затова ще е много трудно да вземеш парите на хората! Още повече, че хората спряха да ходят по стадионите, точно заради занижаване на качеството на предлаганата продукция, а не заради излъчването и по ТВ-то!
Аз лично бих плащал или бих се върнал на стадиона, само ако се качи качеството на игра, а това става и без да се наливат колосални суми пари, само се изисква повишаване на профионализма!
Още повече, че не се знае колко от тея пари наистина ще бъдат инвестирани в клубовете, защото в момента, президентите на клубовете предимно търсят печалба от отборите си! Пресен пример е как Батков прибра милионите евро от участието на Левски в Европа преди 3-4 години, вместо да ги инвестира в отбора!
Така че първо нека да накарат хората пак да напълнят стадионите и после сами ще се учудят, как тези, които не са успели да влязат на стадиона, ще плащат не 10, а 100 лева за гледане на мачове по ТВ-то!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 фев 2010 08:35

Категорично не съм съгласен и няма да плащам с изключение на любимия ми отбор"Берое".
Не искам да гледам "дербита" Славия-ЛокоСф, Литекс-Славия, ЛокоСф-Литекс, та дори и "хипер дербито" левски-цска , с по 200 човека на стадиона. Твърдо против ,няма как да стане това. Вместо да мислят как да направят първенството атрактивно ,се занимават с глупости .
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 фев 2010 09:12

Бих дал пари да гледам родното първенство ,но стига да имаше за какво да ги дам :) На фона на цялата мизерия и корупция трябва да си луд ,за да дадеш пари !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 фев 2010 10:11

Доколкото разбирам,темата е не само за платената ТВ,а и за приходите от билети.Онзи ден В.Грънчаров каза,че в Кипър най-евтиният билет е 18 евро.И,понеже разликата в заплатите м/у България и Кипър не е 18 пъти,не е нормално в България един билет за мач да струва 1-2 лева,че и 3.А на някои стадиони-дори свободен достъп.Преструвайки се,че има,уж,някаква "фиктивна" покупка на билети.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 фев 2010 10:31

Всичко идва от управниците на отбора, без инвестиции няма как да искат пари!!! Ще дам един пример с моята любима армия-там става от зле по-зле, как да платя повече като дори и в А сектор неможеш да седнеш на столе(примерно), там разрухата от времето е пълна. Друг пример, това лято ходих до фен магазина(пак на армията)да си взема новия екип... ами нямаше го, после ходих пак след мача срещу Динамо, пак го нямаше... след мача с Фулъм, пак го нямаше... ходих и Ноември месец-същия резултат. Това не е нормално. Не сме ние виновните тук.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 17 фев 2010 10:46

Може би всички забравяме за пазарните правила. Качеството определя цената и конвертируемостта на продукта. Защо английското първенство да не струва 800 паунда на година? Или калчото, или бундеслигата, ами испанското ? Освен, че са най-силните, те и са достатъчно атрактивни да привличат аудитория. Но там се инвестира в това. Нямам нищо против да плащам за да гледам А-група, но какво, прочее, е направено за да ме накара да си дам парите. Къде са инвестициите, къде е атрактивната игра и мотивацията на футболистите? Това са неща, които не ние като публика и фенове трябва да направят, а са прерогатив на собствениците и ръководството на клубовете.
Винаги, навсякъде !

Върни се в “Футбол - България”