cska_90 написа:Captain Stottlemeyer написа:cska_90 написа:Това е твое мнение!!!Бербо за мене си играе добре,да не говорим че една година вече играе с КОНТУЗИЯ-нещо което никой не отчита!!!
Ама какво да се прави-има една добра поговорка-за ада,българите и казана-които разбрал -разбрал!!Приятна вечер и си спете доволни,че отново се показахте и доказахте колко жалки сте някой и как само чуждите НЕуспехи могат да ви зарадват,повече отколкото вашите успехи!!!Но какво да се прави-това е съдбата на дребната душа!!
cska_90, не мога да разбера, защо всички цесекари оревавате орталъка сякаш ви бъркат в г**а, когато някой се осмели да разкритикува Бербатов ?!

В една друга тема един неподготвен младеж дори нарече "90% от спортната журналистика в България синя", защото беше цитирана критично мнение за него от английски източник.

Какво общо имат тук адът българите и казанът?! Стенли, който е моят фаворит, да не е китаец?! Да не говорим, че след Монтана и преди Селтик и той игра 2 години в ЦСКА. Или само твоето мнение е правилно, а ние простосмъртните сме жалки и дребни души?!

Ами забрави ли, или не ти изнася да си спомниш, как точно вие, "червените" фенове охулихте Бербо заради няколко пропуска срещу "Левски" и той с облегчение се махна от Борисовата градина?!

Виж сега-не си ме разбрал!!!Всеки си има право на мнение-нормално е мене да ме кефи Бербо, тебе- Стенли!!!Аз не говоря за такива като тебе-няма лошо да не харесваш Бербо-всеки си има вкус.Въпроса е друг-трябва ли да се радваме на чуждото нещастие и да плюем по хора с честен труд постигнали много повече от нас взети заедно тука!!Защото той е на върха на своята професия.Колко от тука присъстващите могат да кажат за себе си това.Ще се радвам ако има,но се съмнявам!!Никой не ви кара да го харесвате-просто си казвате мнението и толкова,но епитети като дървен, кукла,лиглъо и тем подобни-айде моля ти се-ама не е коректно!!!Мисля ,че обясних каквото имах!!!Айде със здраве и дано си ме разбрал!!!
Тук съм напълно съгласен с теб

Бербо е един от най-добрите и интелигентни (което не може да се каже за някои други футболисти на годината

) български футболисти за всички времена. Разбира се, че епитетите по негов адрес не са коректни и само доказват, че простотията не ходи по гората

Но 2009 год. определено не беше добра за Бербатов. Дано да го оперират по-бързо, за да се оправи (четох, че 3 месеца нямало да бъде в игра), защото той е страшно нужен на националния отбор. Както виждаш, понякога цесекар и левскар можем да бъдем на едно мнение