ntodorov написа:plamenski написа:ivan56 написа:Ицо.Бащицата ви е най виновен за всичко което се случи с бургаския футбол. Ама типично във ваш стил или добро или нищо.Къса памет.Нали така беше.И всички мантри на САКАТ, НФСБ ,ебургас и други псевдо радетели за бургаския футбол могат да минат пред хора от къде "Пода" и от къде Нефтохима.
Интересна посока даваш на разговора. Ще ми е интересно да продължим...за какво точно е виновен Бащицата? Ще ми се да претеглим вината му и да добавим тези на Брадатия, Провадийския, Плешивия, Николов и за затворим кръга...
Пламене. Вината му е, че повярва на "брадатия", създаде вас, създаде и...Черноморец 919. Целта на творенията я знаеш. Не се получи неговия сценарий, накрая продаде стадиона ви и не на последно място...докара Събев в Бургас. Ако това не е вина - здраве му кажи.
За едно съм съгласен с теб - вина за сегашното ни положение определено има и той. моето виждане за него е следното...до 93-94-та година не вярвам да е припечелвал много от Нефтохимик...Ако е успял да продаде нещо , не е стадиона определено...Събев влезе във футбола в Бургас през 2000-2002, когато изцяло изкупи клуба; ако не се лъжа 2004-та година / или година по-рано../ ЛУКОЙЛ продава стадиона на ПФК Нафтекс за близо 4 милиона , а не Порточанов; от тогава трябва да е и заигравката на брадатия със Събев и единствения начин за да сработи плана според мен е бил да се създаде нов отбор Черноморец, защото истинския пречи...тук явно някъде Порточанов вече е повярвал на брадатия

и са го преебали ...
С риск да се повторя ,пак ще реферирам към 2006 година, когато се взе решение да се обединят двата клуба под името Черноморец...още от тогава вината не е в никой друг,а си е изцяло наша; от тогава едните са автентични, другите са изкуствени и обратно...дорде го налапахме целия и си чупим пръстите зад клавиатурата сега...с мълчане и близки разговори с ръководства и т.н. няма да се промени нищо - от 2005 го правим...
Нейчо утре има огромна вероятност да няма нито Черноморец, нито Нефтохимик...Утре има възможност да се появи поредното творение на някой болен мозък от високите етажи на бялата сграда, защото ще има едни пари за лапане...Сега е последния шанс да извикаме "НЕ на убийството на футбола в града"...Нима ще го допуснем отново...?
П.П. Никой от нас/ Нефтохимик / не очаква, да ви види пред общината на нашето шествие поради съображения за сигурност..но има начини и вие да ясно да заявите сериозна и ясна позиция по проблема, ако го искате разбира се...няма какво да ги бавим повече...мястото е най-доброто - ст.Нефтохимик / Лазур /, поводът още по-добър - градско дерби..