Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби
От това по-слаби накъде бе братче кой не ни е хванал той не ни е бил
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби
Parmalat написа:Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби
От това по-слаби накъде бе братче кой не ни е хванал той не ни е билТо вместо да ни носят радост в Европа те само ни нервират повече нормално е да изгубим доверие към тях и да търсим друг път под слънцето а реално като казах мисля че Бюджета на Левски и ЦСКА не е повече от 5 млн евро,а доста по вискок е на един изпадащ в Румъния като Газ Метан например
Бижутера написа:Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка
mursusaid написа:Бижутера написа:Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка
kaкво искаш да кажеш,че не са се раздавали литогава как ги търпите щом не са се раздавали и щом трябва да им се моля да играят..не знам,не знам..
tprodanov написа:Parmalat написа:tprodanov написа:Аха, и що не играе с тях, ами е като втори отбор на ЦСКА?
Черно Море така е решило и ги е купило,но тези футболисти не са юноши на цска повечето са
от Пловдив,Благоевгра и т.н остана да кажеш,че и Бербатов е юноша на ЦСКА
Ми технически погледнато е дошъл в цска като юноша и е излезнал с професионален отговор, така че - да, на въпроса ти.
Аз пак да питам, без тези играчи, а само със собствените си юноши къде щеше да е Черно Море? И да ми посочиш къде точно се намират Черно Море при юношеските формации в този случай, защото създаването на юноши е създаване на футбол. Това по обичаната ви тема, че грандовете убиват футбола.
Бижутера написа:mursusaid написа:Бижутера написа:Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка
kaкво искаш да кажеш,че не са се раздавали литогава как ги търпите щом не са се раздавали и щом трябва да им се моля да играят..не знам,не знам..
Например Левски срещу Жилина не игра,не знам причината но не искаше да играе.А ако искат виждаме,че могат срещу Цска,Жилина е поне две класи под Цска!
tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.
Не разбрах Черно Море на кое място е?
tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.
Не разбрах Черно Море на кое място е?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта