Наказания за расизъм

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Наказания за расизъм

Мнениеот Lubaka1892 » 22 апр 2013 22:39

Muscarin написа:Викаш няма проблем да се честити ЧРД на Хитлер?

Не че няма проблем, ами за такова нещо по-трудно могат да те накажат.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 22:46

Кашчей написа:Проблем е да издигнеш официалното знаме на Нацистка Германия на стадиона.. а и не само там.

Ако някой потърси в Google изображения, свързани със свастиката, може да се очуди от това, което ще намери.
Изображение
Първото изображение, което ще се появи на монитора трябва да ви подсети, че нещо не е наред — въздушна снимка на американска военноморска казарма, в база близо до Сан Диего, Калифорния. Сградата е изградена под формата на точна свастика.

Но любимият ми пример за употребата на свастиката през 20ти век е наръчникът на бойскаутите в Северна Америка. Какво друго може да е по-западно, по-американско :?:
Изображение

Какво правим :? Предлагам да забраним достъпа на американски граждани до България,докато не премахнат символите 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 22 апр 2013 22:51

Rafa написа:
Кашчей написа:Проблем е да издигнеш официалното знаме на Нацистка Германия на стадиона.. а и не само там.

Ако някой потърси в Google изображения, свързани със свастиката, може да се очуди от това, което ще намери.
Изображение
Първото изображение, което ще се появи на монитора трябва да ви подсети, че нещо не е наред — въздушна снимка на американска военноморска казарма, в база близо до Сан Диего, Калифорния. Сградата е изградена под формата на точна свастика.

Но любимият ми пример за употребата на свастиката през 20ти век е наръчникът на бойскаутите в Северна Америка. Какво друго може да е по-западно, по-американско :?:
Изображение

Какво правим :? Предлагам да забраним достъпа на американски граждани до България,докато не премахнат символите 8-)

Символите са забранени по стадионите в цял свят, не само в България! Тази сграда си е проблям на самите американци.
Не виждаш ли някаква разлика между двата символа които си дал?
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2013 23:04

Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 22 апр 2013 23:06

Кви наказания бе батко. Ше правим квот си искаме. Всеки мач свастики, келтски кръстове, маймунски звуци, боНби. Тва е положението.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 апр 2013 23:09

Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:
бедните с над три деца никакви детски надбавки
, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си? :(
Друг ми вади неква сграда и е изписал цялата мрежа, че свастика значи "щастие"... :mrgreen: Чудя се да се смея ли, да плача ли с вас. Ама като чух и президентите, треньорите и еди какви си директори тая вечер, вече тотално се изумих какви неща си говорят те в ефир! :) Оставам с убеждението, че те са някъде тук сред нас. Каквото се е писало в този форум, те го изръсваха в ефир ей! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 22 апр 2013 23:13

ultralevski написа:Кви наказания бе батко. Ше правим квот си искаме. Всеки мач свастики, келтски кръстове, маймунски звуци, боНби. Тва е положението.

Супер и аз се надявам да продължавате все така !
Bill Shankly

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2013 23:15

dreben23 написа:Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:
, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си? :(
Друг ми вади неква сграда и е изписал цялата мрежа, че свастика значи "щастие"... :mrgreen: Чудя се да се смея ли, да плача ли с вас. Ама като чух и президентите, треньорите и еди какви си директори тая вечер, вече тотално се изумих какви неща си говорят те в ефир! :) Оставам с убеждението, че те са някъде тук сред нас. Каквото се е писало в този форум, те го изръсваха в ефир ей! :mrgreen:

Пич, снощи даваха за една циганка, на която отнемат 7-то дете поради недохранване, а другите 6 растат по социални домове.. обаче си получава детските.Ае да не се изкарваме големи хуманисти, особено към тези, които създават деца, само заради детските и социалните помощи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 22 апр 2013 23:17

dodo7271 написа:...
Както виждаме, феновете на Ботев лъжат като цигани от Столипиново...

КАТО???
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 22 апр 2013 23:21

dreben23 написа:Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:

Ми като няма кво да ядат няма да правят по 7-8 деца!
То заради тези надбавки се напълни държавата с цигани!
Bill Shankly

Върни се в “Футбол - България”