Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Решено: Въвеждат блокираните часове

Мнениеот sostenere » 21 юни 2011 14:40

Пълна глупост е това ! Съвсем различни са причините да няма хора по стадионите... :roll:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 21 юни 2011 14:49

Tommi написа:
NIKSANA написа:
Tommi написа:И какво ще направи Диема Вижън? :lol: :lol: :lol:

ами в зависимост от законодателството на Република България предполагам може да потърси по съдебен път обезщетение за изпуснати ползи тъй като УЕФА са регулярен орган, който няма законодателна сила в Република България, а телевизията не е част от БФС.. затова и зададох горните въпроси!

Попитай някой от Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Англия, Македония, Черна гора, Северна Ирландия, Португалия, Шотландия, Сърбия, Словакия дали телевизиите са осъдили УЕФА.

и там ли не предават не разбрах?
Те по скоро ще съдят БФС за някакви пари... и не изказвам твърдение, а въпрос с предположение!

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Дошло е време...

Мнениеот Nightfate » 21 юни 2011 14:50

flo написа:Като не ти харесва взимай си директен еднопосочен билет София-Лондон-Ливърпул и повече не се връщай.Тамън ще видиш за първи път мач на Ливърпул на живо.

Доообре майсотре много ги разбираш нещата.Гледай си Локо Мездра-Монтата аз ще си гледам Ливърпул по телевизията.Боле ми хуя това не ме прави по-малко фен от теб ! Капиш .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Re: Без английско и италианско първенство заради "А" група

Мнениеот pumpo » 21 юни 2011 14:51

Хората трябва да имат избор.Едни предпочитат английското, втори испанското, трети калчото, четвърти Бундеслигата, пети родното първенство.
Лично аз ходя на мачове на Дунав и с това почти ми се изчерпва гледането на български футбол с изключение на 4-5 мача за полусезон от А група.
И накрая БФС да се замислят как да накарат някоя ТВ да предава мачовете на България до 21, България до 19, България до 17, а не да ми затварят часове.
Който иска да си гледа чужди мачове ще гледа, било в нета или чрез закупуване на сателитно обурудване за около 200 лв.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 юни 2011 14:51

Май ще има масово излъчване на Скай Спортс в България :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 21 юни 2011 14:52

Nightfate написа:
flo написа:Като не ти харесва взимай си директен еднопосочен билет София-Лондон-Ливърпул и повече не се връщай.Тамън ще видиш за първи път мач на Ливърпул на живо.

Доообре майсотре много ги разбираш нещата.Гледай си Локо Мездра-Монтата аз ще си гледам Ливърпул по телевизията.Боле ми хуя това не ме прави по-малко фен от теб ! Капиш .. ;)

Не те прави,просто за съжаление си се родил в грешната държава ;)

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 21 юни 2011 14:55

Kuco_Pile написа:
Nightfate написа:

Не те прави,просто за съжаление си се родил в грешната държава ;)

В точната държава съм си родил ! Това ,че не гледам ''А група'' не ме прави по-малко българин.Ков да гледам на тия манекени дето се валят по земята ? Дето немогат да игрят футбол ? Топката немогад да нацелят.Какво да им гледам ми кажи ? Никакво удоволствие не изпитвам да гледам тия смешни типове.Всеки си има право на мнение и избор ти харесваш ''А група'' аз не !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2011 14:58

NIKSANA написа:
Tommi написа:Попитай някой от Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Англия, Македония, Черна гора, Северна Ирландия, Португалия, Шотландия, Сърбия, Словакия дали телевизиите са осъдили УЕФА.

и там ли не предават не разбрах?
Те по скоро ще съдят БФС за някакви пари... и не изказвам твърдение, а въпрос с предположение!

В тези страни е имало "блокирани часове" през сезон 2010/2011. И БФС няма как да осъдят. Може би има някакъв начин да се разберат с тези, от които са закупили правата, но не знам дали реално е възможно такова нещо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 21 юни 2011 14:58

Аз съм доволен от това решение и го подкрепям напълно .
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 21 юни 2011 14:59

Цялата тази работа пак е изсмукана от пръстите на някой гений. Не всички имаме възможност да ходим постоянно до София, Варна, Бургас за да се гледат мачове на живо, лично на мен ЦСКА и Левски ми излиза 1/3 от заплатата, а Черно море и ЦСКА също едно 100-150 лв. За това е хубаво да го има и по телевизията, това ОК. Но какво им пречи на БФС останалия свят където се играе футбол. Нека направят така че дори и Монтана със Калиакра да играят като Барса или Реал или Милан. Предлагам на БФС да направи А групата от 28 отбора колкото са и областите, и тогава вече могат да ни водят по строй на мачове. Пълна простотия :shock:
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Футбол - България”