от Viktor4o_Rs на 01 Юни 2010 12:33
tprodanov написа:
Аз не участвам в никакъв разпит, ако ме броиш и мен. Просто ми е чудно, голяма част от феновете на ЦСКА защитава яростно Титаните. Лично за мен, те са престъпници. Аз например, смятам, че имам доста вярно мнение за Батков, и то е, че трябва да увисне на въжето. И не мога да тръгна да го защитавам, защото е собственик на клуба. Някак си, морала преди всичко ми е мисълта - вреди на България, значи е вреден и толкова, без да се интересувам натам на какво е собственик.
Така е , същото мога да кажа и аз за Венци Стефанов Олд дет, да си прочел цялата тема , тогава да коментирам , сега пак да пиша нещо и да го повтарям на всеки отделен цесекар просто е безмислено , въобразявайте си , че пак световният заговор е срещу вас и те така Относно въпроса ти , не , не се гордея със СИК и Маджо , дори напротив , не сме като вас да се кефим на Черепи , Титани и т.н.
Викторчо,аз може да не бях прочел последните няколко страници от темата,когато написах първия си пост,но ти изпъкна напред с искрената си радост от тиражираното в един парцал и защитаваше написаното като Матросов пред амбразурата.Никъде не съм застъпвал тезата за световна конспирация срещу ЦСКА,но е и факт неуспорим че сме твърде удобна мишена за медийни атаки и за вдигане на тиража на жълтата преса.Това е от времето на Лицензгейд.Не зная как би реагирал ти,ако твоя отбор бе прекаран така здраво,както бе прекаран моя.От тогава датира и голямото втвърдяване в позицията на голяма част от червените фенове,включително и моята.Бих те посъветввал едно нещо.Ако не искаш да слушаш обидни епитети по твой адрес,друг път когато копираш нещо,виж източника си и се замисли дали не ставаш съучастник в една лъжа и манипулация!Няма да чакаме много и ще видиме кой е бил прав и кой не,що се отнася до лиценза на ЦСКА,но смятам че през 2008-ма година Перуци се оля толкова много,че сега едва ли ще смее да повтори пак