samo_levski написа:sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!
О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.
Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?
Евала samo_levski! Точно и ясно! В двете най - големи агитки е пълно с наркоманизирани идиоти, които само уронват авторитета на грандовете ни с постоянните си простотии!