Манталитетът на българския фен!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Манталитетът на българския фен!!

Мнениеот cska_90 » 27 ное 2011 15:39

slavia_forever написа:Аз кога съм казал, че съм запознат с кухнята на агитката (на агитките) на ЦСКА. Аз коментирам само това, което съм видял. А и не съм коментирал само ЦСКА-рите, а и фенове на други отбори. Това, че верните фенове на ЦСКА ги спират 10-те лева и работния ден също говори за манталитета на същите. Коментара за манталитета на агитка, която става за смях в моменти, която отделният фен не знае на къде е, раздвоен е при кои да застане и "гравитира", е видимо и без да си "в кухнята". И ако от управата на БГ футбола бяха изхвърлили ЦСКА по всички правила от "А" група, за нахълтване на феновете на терена, а не да се толерира по някакъв изключително жалък начин статуквото, щяхме да видим сега 150-те човека, колко щяха да са в работен ден в 13,30 часа, а и не само тогава. За манталитета на БГ фена е и показателно, как вече не знам колко пъти ставаме свидетели на бой в сектора на фенове, които следва да защитават един и същ отбор. Когато фенове на такива отбори говорят за манталитета, е хубаво да си погледнат в собствения лагер, с чиято "кухня" много хора не са запознати, но са постоянни свидетели на ЖАЛКИ картинки и това са фактите.

И как да не ги спре бе?? В сряда в 13:30 хората са на работа-да бягат и да ги уволнят ли какво??? А и аре нема нужда за такъв мач-10 лв!!!
Тоя мач го оставям-тука виновни бяха БФС и никой друг!! Говоря за другите мачове-събота и неделя от 18:00- е тогава вече оправдания няма!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 ное 2011 15:47

PIMP написа:Доживях фен на Славия да коментира другите агитки !

Смятам, че когато се говори с факти, фенове на който и да е отбор могат да вземат отношение.
Специално за славистите, трябва да кажа, че последните години се работи наистина сериозно и това е видно. При това при нас няма нито титли, нито купи, нито Европа. Именно в тази връзка ние сме от тези фенове, които са за пример.
cska_90 написа:И как да не ги спре бе?? В сряда в 13:30 хората са на работа-да бягат и да ги уволнят ли какво???

Е, нас трябваше да ни уволнят явно, защото сме на мача. Е, ние похарчихме пари за хорео, е, ние не се бихме по между си, е ние не викахме по отделно.
Е, бяхме там в работен ден в 13,30 часа!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrYp4QGFLnY[/youtube]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 ное 2011 15:53

ето че лека полека ще стигнете до истината, а именно че сърбите са си шовинисти и си се подкрепят и борят до край!
имат успехи във всички колективни спортове с топка плюс разни скиорчета и тенисистчета!
докато нашия народ още от време оно е привикнал на чуждопоклоничество, като се почне от шоколадчетата и дъвките и се стигне до самолетите!
между другото днеска видях статия за един титулярен вратар при юношеска формация на наш "гранд"! имаше много хубави снимчици от нощен клуб където красавеца се беше подредил с пура в ръка и заголена мацка на масата! и аз на тоя трябва да му ходя на мачовете и да го подкрепям!!! не мерси!!!
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!!
това е което все по-отчетливо липсва от нашите футболни терени, и което все повече прогонва хората от трибуните!
не знам на какво се основават твърденията че сръбското първенство е по-слабо, но е факт че на онзиденшното тяхно дерби в един от отборите присъстваше и наш национален играч!!! как ще е национал пък ще играе в по-слабо първенство?

и пак трябва да направите разграничение от фен и публика!!! фенът е този, който при всички случаи ще е на стадиона, докато публиката е определяща дали на стадиона се случват хубави или лоши неща!
в България има много ФЕНове, но няма публика! а няма публика по очевадни причини, за които фена си затваря очите, но обикновения любител на футбола не би преглътнал!!!
единственото хубаво е, че сме успели отчасти да разчупим двуполюсния модел и в нашето първенство има повечко конкуренция, въпреки че все още "грандовете" се ползват с разни протекции!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 ное 2011 16:00

slavia_forever написа:
Смятам, че когато се говори с факти, фенове на който и да е отбор могат да вземат отношение.
Специално за славистите, трябва да кажа, че последните години се работи наистина сериозно и това е видно. При това при нас няма нито титли, нито купи, нито Европа. Именно в тази връзка ние сме от тези фенове, които са за пример.

То и при нас и при Ботев няма титли и купи (напротив - има Б група). Пак казвам - сравненията между отделните агитки в тази тема не са много уместни при положение, че средната посещаемост на нито 1 отбор не е повече от 4000 човека. Ботев Пд може да са много по-напред от Славия, но за сравнение с Арис/ПАОК и дума не може да става. Да не говорим за Пао, Олимпиакос, Партизан, Звезда и т.н
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 ное 2011 16:03

slavia_forever написа:Е, нас трябваше да ни уволнят явно, защото сме на мача. Е, ние похарчихме пари за хорео, е, ние не се бихме по между си, е ние не викахме по отделно.

Били там - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - и колко сте бе -35 човека- :lol: :lol: :lol: :lol: !! Страшно много сте! Не виждам да сте повече от нас! И за вас дербито ви с нас си остава един от най-посетените мачове-а при нас е обратното!!
Викаш, че ние сме се деляли-еми и вие агитката като виждам седи на друго място в сравнение с другите фенове-ако изобщо това вашто може да се нарече агитка де!!
Последна промяна от cska_90 на 27 ное 2011 16:12, променено общо 1 път.
Изображение

don
Контакти:

Мнениеот don » 27 ное 2011 16:04

Вижте в спортал.бг клипчетата от дербито, нашето дерби като поведение на публиката е на светлинни години по-културно от това вчера, само за информация от съображение за сигурност не дадоха на футболиститите на Партизан да се приберат в съблекалните :o

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 ное 2011 16:06

PIMP написа:
slavia_forever написа:

То и при нас и при Ботев няма титли и купи (напротив - има Б група). Пак казвам - сравненията между отделните агитки в тази тема не са много уместни при положение, че средната посещаемост на нито 1 отбор не е повече от 4000 човека. Ботев Пд може да са много по-напред от Славия, но за сравнение с Арис/ПАОК и дума не може да става. Да не говорим за Пао, Олимпиакос, Партизан, Звезда и т.н

То аз визирах отбори като Ботев, Локо Пд, Нефтохимик, за вас също важи, макар че вие скоро спечелихте Купата и бяхте в Европа. За Етър В.Търново също и т.н., и т.н. и аз затова написах "и други". Както и написах, че става въпрос за различен манталитет, при различните агитки. Но не ми хареса, изказванвто как точно феновете на Славия говорели за други, защото знам, че не правим малко, без нищо насреща.

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 ное 2011 16:14

Тъкмо щях да кажа, че когато посещаемостта се вдигне тройно ще е по-уместно да се говори за манталитета на отделните фенове, но греда - тогава Славия пак няма да има 200 човека на стадиона :lol: :lol: Не се обиждай, просто така стоят нещата. По-удобно е да отвориш 1 бира и да гледаш Реал - Барса пред ТВ. За къв чеп ще ходиш да мръзнеш заради някакви си Славия или ЦСКА...
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 ное 2011 16:21

cska_90 написа:
slavia_forever написа:Е, нас трябваше да ни уволнят явно, защото сме на мача. Е, ние похарчихме пари за хорео, е, ние не се бихме по между си, е ние не викахме по отделно.

Били там - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - и колко сте бе -35 човека- :lol: :lol: :lol: :lol: !! Страшно много сте!
Викаш, че ние сме се деляли-еми и вие агитката като виждам седи на друго място в сравнение с другите фенове-ако изобщо това вашто може да се нарече агитка де!!

cska_90, вече не знам за кой път ми говориш на "бе" и на "аре". Стегни се малко и имай уважение!
На трибуните местата ни бяха също по 10 лв. (извън агитката). Там колко бяха?
Ние не се бием по между си, не се делим по между си, не палим пистите с факли и бомби (всичко става с сектора) и не нахлуваме по терените, защото на нас няма да ни простят и ще ни изхвърлят от групата защото не сме ЦСКА. И не сме 35, но при нас започнаха да се връщат хората малко по малко. Ние нямаме толкова фенове от прованса, заради това че сме много титулувани от "9-ти септември" насам. Щом докато говориш за манталитет, а не казваш нищо за боя между феновете ви, не казваш нищо за разделените ви и объркани, гравитиращи фенове, не каза нищо колко струва верността повече от 10 лева, колко пари платихте за хореото за мача (тапета за мачовете през седмицата) и т.н. колко пари дадохте за хореография във Финала за купата? Всичко това е въпрос на манталитет. И когато си фен на отбор като ЦСКА и говориш за манталитет, то следва да погледнеш през призмата на собствения си отбор и публика, какъв според теб е манталитета на феновете на твоя отбор изхождайки от ситуациите, които вече визирах.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 ное 2011 16:32

1.A значи все пак не сте плащали по 10 лв?? :lol: :lol:
2.Каза, че при нас едните стояли по-вляво-еми нормално-при вас не е ли така??? И вие(демек агитката) седите по-встарни или бъркам!!
3.Не се биете щото сте 50 човека- като се съберете 5000 -тогава ми говори
4.Нахлуването в Мездра си беше напълно нормално предвид уговорения мач-поне има изказана позиция
5.Мятането на факли и бомбички по пистата не виждам какво лошо има в това-пусни си дербито от снощи и виж дали и там няма??
6.Хорео на мача за купата нямаше,защото Офанзива още не беше създадена в този й вид и нещата още се изчистваха!!
Други въпроси?
Изображение

Върни се в “Футбол - България”