Пари за съдии - да, за играчи - не!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Пари за съдии - да, за играчи - не!

Мнениеот vaskonti » 08 ное 2011 13:23

bigbonusprize написа::lol: :lol: :lol:
Факт е, че е "проходил" футболно в Левски, но в юношите на ЦСКА е играл повече, отколкото на Левски. Виж за децата е обратното, но това е без значение за темата. С пълно право, както можете вие да го наричате юноша на Левски, така и аз на ЦСКА защото там е изкарал с 1-2 повече, отколкото при нашите юноши... Но както казах това е без значение...

Old_death
Ето цитат от теб, пък после ми обяснявай аз какъв лъжец съм, а ти каква света-комунистическа-дева си:
когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.

Ето и цитат от него, да видим кой как интерпретира:
Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".

Според теб 1, максимум 2, а според него близо 3 :). Добре, че поднасяш фактите винаги безпристрастно и без да ги изкривяваш...

edit: 1 Въпрос към вас - Юноша на ЦСКА = от школата на ЦСКА? :)

Значи според теб ЦСКА е сложил на мача юноша на ЦСКА. Според мен обаче, ЦСКА сложи на мача юноша на Левски с цел да подчертае синята несъстоятелност, или да покаже широката душа, с която е скроен червеният клуб. С какво моята версия е по-невярна от твоята?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 ное 2011 13:45

Васконти, какво му имаше на предният? Не знам защо си избрахте точно този рефер, ставал шампион с юношите ви старша.... Едва ли е защото е от децата на Левски и ще ни подпира. Най-вероятно защото трябваше да се погрижи за мача... На Тасков не му е първият мач, в който ощетява Левски. Дано да му е последният...

Олддед, абе слаба слаба, но равенството си беше най-закономерно... Като сме толкова слаби, защо си избирате съдии за дербитата вече?

едит: Като ни давате поводи за съмнения, ние ще се съмнавяме. Това е! Най-виновно в случая е ръководството, което не реагира при смяната, въпреки думите в публичното пространство, че тоя бил ощетил Левски. Ми като ни е ощетил, сменете го и вие, както правят пернишките тарикати...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 08 ное 2011 16:06

Филмарчета....вие докато си делите въздуха на син и червен ,онези горе си прокарват далаверите хванати за ръце :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 ное 2011 17:27

bigbonusprize написа:Васконти, какво му имаше на предният? Не знам защо си избрахте точно този рефер, ставал шампион с юношите ви старша.... Едва ли е защото е от децата на Левски и ще ни подпира. Най-вероятно защото трябваше да се погрижи за мача... На Тасков не му е първият мач, в който ощетява Левски. Дано да му е последният...

Олддед, абе слаба слаба, но равенството си беше най-закономерно... Като сме толкова слаби, защо си избирате съдии за дербитата вече?

едит: Като ни давате поводи за съмнения, ние ще се съмнавяме. Това е! Най-виновно в случая е ръководството, което не реагира при смяната, въпреки думите в публичното пространство, че тоя бил ощетил Левски. Ми като ни е ощетил, сменете го и вие, както правят пернишките тарикати...

А какво им имаше на съдийските комисии, та ги сменяхте? При това само вие, никой друг нямаше реални претенции към тях? Сега пак искате да ги сменявате и пак само вие! Сами срещу всички, а?
Колкото и да въртиш и сучеш, няма как да обвиниш Таско, че е юноша на ЦСКА просто защото е не по-малко и син юноша! Дори е предимно син поради същата логика, по която отричате, че например Ицо е червен юноша(логика, която по принцип е правилна). Това, че за теб важи само онази част от историята, която ти изнася, си е твой проблем. Всъщност, всеобщ син проблем.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”