Светкавици и гръмотевици в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Светкавици и гръмотевици в "А" група

Мнениеот фифи перото » 17 юни 2011 21:34

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Joro_Barca написа:Оха как искам още 1 кръг Светкавица - ЛЕВСКИ 8-)

Ми те ши ва бият ве,ти кво си мислиш....:)

Преведи на български? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 17 юни 2011 21:42

Няма как да се коментира освен с думичкта жалко..Не за тези момчета от Търговище,те си играят пичовете и си печелят,жалко за бг футбола,който стремглаво върви надолу,а БФС...ох дори не ми се говори..Предлагам от 16 да направим групата на 26 отбора без изпадащи!Всички които могат да получат лиценз ще са в А групата от 26 отбора,а другите ще си джиткат в 4 Б групи от по 2 отбора в четирите края на България,за да им е максимално евтино!Така няма да има проблеми с лицензи,всички селца и паланки ще могат да гледат *УБИИСТВЕНО СИЛНАТА И КОНКУРЕНТНА А ГРУПА* и ще продължават да цъкат с език,какъв силен футбол имало навън,пък наще за нищо не ставали..Пък и чужденците не искали да идват тука да играят на некви поляни,егати наглите чужденци..Същност ние нямаме пари за класни чужденци ако трябва да сме честни..Ама нямаме и публика която да генерира приходи за такива чужденци.Оооо верно,А групата е толкова *УБИИСТВЕНО СИЛНА И КОНКУРЕНТНА*,че на публиката не и е интересно..Еми,тъпа публика,тъп народ,тъпа държава..Е от толко тъпота нека споменем мънито,щото то взима решенията,а и не сме пък чак толкова тъпи,а угоднически се правим на такива!Та Бобито=БФС=Малките клубове=Пари=Бобито=БФС...

Жалко,че и тези 10на отбора в България с фенска маса,традиции и някакви прилични пари,няма никога да могат да видгнат нивото си,нивото на бг футбола и тн и тн..Просто всеки прави всичко възможно,бедните клубове да дърпат надолу останалите..жалко..

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 17 юни 2011 21:43

2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 17 юни 2011 22:11

Недейте да пишете глупости.Щом Светкавица са били днес,значи заслужават да са в А група.Някой в Англия да се оплаква че Суонзи са във Висшата лига?

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 17 юни 2011 22:16

Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.

Стига глупости! В Светкавица няма нито един турчин, всички са българи. А и да имаше, какво от това. Това са много примитивни разсъждения...

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 17 юни 2011 22:25

RUSE написа:
Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.

Стига глупости! В Светкавица няма нито един турчин, всички са българи. А и да имаше, какво от това. Това са много примитивни разсъждения...

Аве светкавица не са нищо пред Волов и Дунав :!: ще им изпием виното на гостуване и се прибираме 8-)
Изображение

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 17 юни 2011 22:26

Видяхте ли по БТВ, целият град излязал на площада и празнува. Зари, фойерверки, шампанско, вино. Всички играчи са посрещнати като герои! Благородно им завиждам за мига и радостта. Защо не тези измъчени хорица да се порадват!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 юни 2011 22:31

Берое аз съм от Разград и съм БЪЛГАРИН,познавам много хора от района които са БЪЛГАРИ,стига вече със тия турски отбори.И аз не го вярвах,но преди две седмици бях във Русе,и мога да кажа,че и там чух турска реч долу горе почти колкото във Разград.Щом са във "А" група значи са заслужили.И стига вече,със тия обиди,за турци,цигани и тем подобни.Всеки голям БЪЛГАРИН се пише,ама само пред компа.Защо никой не излиза да протестира за нещо,явно всички вземам по 2000-3000 лева месечни заплати.Радвам,се много,че не бяха Доростол на тяхно място.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 юни 2011 22:33

Никой не е виновен на Етър, изложиха се като кифладжии просто Изображение Бай Петко Матеев е култов президент, шоуто е гарантирано с него, иначе дано Светкавица издържи финансово ;)
Изображение

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 17 юни 2011 22:38

С Бай Петко ставаха култови изцепки в Русе. Мачове като Дунав - Светкавица (0:2 до 89-та минута, 2:2 краен и т.н.) си остават култови.
Той си е русенски възпитаник и няма как да не се радвам за него. Един от култовите образи:

Петко Матеев:
Различават ли вино от боза
Инженерът ходел до Каварна само с пушка за пъдпъдъци

В Каварна не различават виното от бозата, отсече шефът на Светкавица инж. Петко Матеев. Той въобще не се трогна от заплахите на Цонко Цонев, че край морето спират да купуват алкохол от винпрома в Търговище.
- Той наистина си мисли, че е кмет на Ню Йорк, и зарежда целия град. Каварна са 12 къщи, квартал на село Крапец - отсече президентът на Светкавица. - Аз ходя там само с пушка за пъдпъдъци. Хич не ме е страх, един глиган ли няма да прасна - измайтапи се Матеев.
Той не приема критики на виното му от юрист и неуспял футболист.
- На единия съвети за правото не му давам. Например какво гласи член 232. За особено големи размери ли, за друго ли. Нито за рокендрол говоря! За другия съм казал отдавна. Обиколи 10 града и игра по 15 минути заради името на баща си. Той няма физиономия, просто е синът на Вуцов. Като беше в Плевен, се опита да направи бай Мико Йотов социално слаб. Добре, че се отърва бай Мико, симпатичен човек е. И аз играех футбол, но в един момент се замислих дали силата ми ще бъде в краката или в главата. Реших и записах висше. Синът на Вуцов какво е завършил - патладжаненото училище в Каспичан!
Шефът на Светкавица се изсмя на твърденията, че съдиите си тръгвали от Търговище с по един ТИР вино.
- Аз да не играя в турнира за Купата на УЕФА. Чудно ми е как изведнъж ги ядосах. Просто написах жалба срещу съдията Дончев на мача ни в Каварна. Чак Вальо Михов се засегна. Гузни негонени бягат - допълни шефът на винпрома.
Накрая той не пропусна да изреди успехите на вината от Търговище.
- Само за тази и миналата година взехме 3 сребърни медала, но не от конкурс в квартала на Крапец, а от изложенията в Бордо и в Париж. Имам 7 златни и 9 сребърни отличия от винариите у нас. След две поредни първи места тази сме втори след Поморие. Но за дегустационна култура няма да говоря с хора, които не различават вино от боза. Далеч от нивото ми са - каза инж. Матеев.

Господин Матеев, да ви попитам за очакванията. Най-вероятно ще има бараж между вашия отбор и Етър в петък.
- Ами първо да ни пуснат един документ. Те само се обаждат, казват сряда, след това не знам какво си. Всичко се работи по документи. Не може да имаме среща, пък да нямаме документ! Къде отиваме ние? На сбор в Горубляне ли?

Още не са ви пратили документи ли?
- Трябва да се пусне официално имейл, факс, подпечатано от еди кой си президент. Само приказват, то не може така.

Футболистите готови ли са такъв двубой? Говореше се, че сте ги събирали от плажовете и к.р?
- Еми ето сега ги гледам, тренират и бягат като шантави. Като ги пуснеш в почивка какво да правят? Ще отидат на плаж, така е. Те са млади хора. Какво да ги накарам да копаят лозе ли? Не става!

Светкавица чувства ли се готов като отбор за „А” група?
- Като ги гледам сега, много добре са подготвени, имат голямо желание да играят, спокойни са, няма напрежение. Няма какво да губят, защото не им е поставяна цел на всяка цена- умирате и влизате. Спокойно, каквото стане.

Към момента има ли състезатели, които да напускат отбора?
- Аз съм ги освободил вече. Само един футболист. Той пожела да играе в Ботев Враца. Никого не съм спирал, който е пожелал да играе в Барселона, в Манчестър, всичките ги пускам.

И още, и още...

Култов е :lol: :)

Един наставник от 12 години, абе култов отбор са. А и никой не може да се нарече истински фен, ако не е стъпвал веднъж в сектора за гости на "Димитър Бурков" :lol:
Последна промяна от RUSE на 17 юни 2011 22:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”